ПДП БЛ против додјеле кључева града Жељки Цвијановић

Синоћ је одржана проширена сједница Предсједништва Градског одбора ПДП Бања Лука, којој су, поред чланова Предсједништва присуствовали и чланови Градског изборног штаба, те предсједник ПДП Бранислав Бореновић и почасни предсједник, Младен Иванић.

субота, 31 марта, 2018 / 13:02

Главна тема сједнице су припреме за кампању за предстојеће изборе.

Предсједништво Градског одбора је оштро осудило и приједлог градских власти да кључ Града добије Жељка Цвијановић.

Приједлог да кључеве града добије Жељка Цвијановић, предсједник Владе, је само још једно понижење грађана Бањалуке и наставак идолопоклонства на којем се заснива владавина СНСД-а. У времемену када младост напушта Бањалуку, театар додјеле највишег признања Града Бања Лука особи која ништа не чини да то спријечи добија трагикомчну конотацију. Као најлошији предсједник Владе у историји Републике Српске ће и даље закључавати све браве на вратима које нас спајају са цивилизованим свијетом и постаћемо изоловано острво које сви заобилазе.

Уколико славодобитница ипак пожели да нешто учини за грађане Бањалуке било би добро да обезбиједи инстументе за мјерење загађености ваздуха у највећем граду што је, подсјећамо је, и законска обавеза. Такође, изградња нових и санација постојећих школа би нашој дјеци много значила. Дјела, а не ријечи су основ за добијање признања. Да је којим случајем супротно, награда би недосмислено припала госпођи Цвијановић.