ПДП БЛ: Кад узмемо власт, истражићемо криминал у топлани

Градски одбор ПДП Бања Лука позива градске власти да не уводе ново поскупљење гријања, јер ће то бити још један непотребан удар на џепове Бањалучана.

недеља, јануар 28, 2018 / 19:15

Поред тога, Градски одбор ПДП упозорава да СНСД и градоначелник Радојичић планирају да у понедјељак, на скупштини акционара Топлане, донесу одлуку којом стварају незаконит монопол и комуналну услугу гријања у потпуности предају једној приватној фирми.
Ова фирма ће моћи сама одређивати цијене гријања, одјављивање са мреже биће забрањено и све ће бити искључиво у функцији њихове огромне добити.

Према интерним плановима ове приватне фирме, они планирају да у наредном периоду остваре профит од 136 милиона КМ и ПДП поставља питање колико од тога је намијењено Радојичићу, Амиџићу и другим СНСД-овим функционерима.

Радојичић и СНСД никада нису позвали да се утврди ко је одговоран за вишемилионске дугове Топлане А.Д, а сада очигледно праве модел за властито богаћење, те за наставак пљачке грађана Бањалуке.

ПДП обећава грађанима Бањалуке да ће се, одмах по формирању нове Владе Републике Српске у октобру, прво истражити криминал у Топлани А.Д, као и у пројекту тзв. топлане на сјечку.1 КОМЕНТАР

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *