ПДП БЛ: Бореновић да договори кандидате, Радојичић да побољша гријање

Синоћ, 23. јануара 2018. године, у Бањој Луци је одржана редовна сједница Предсједништва Градског одбора ПДП Бања Лука. Поред организационих и логистичких тема, Предсједништво је усвојило и сљедеће закључке:

среда, јануар 24, 2018 / 14:20
  1. Предсједништво је изразило подршку предсједнику ПДП-а Браниславу Бореновићу и руководству Партије за наставак разговора у циљу постизања коначног договора о заједничким кандидатима СзП за Предсједника РС и члана Предсједништва БиХ, по принцупу да једног кандидата предложи СДС, а другог ПДП.

  2. Предсједништво најоштрије осуђује најављено поскупљење гријања, јер се ради о новом удару на стандард грађана од стране власти предвођене СНСД-ом и то након усвајања акциза, које ће изазвати ланчана поскупљења.

  3. Поред тога, ПДП сматра да је гријање у Бањој Луци ове сезоне на веома ниском нивоу. Технолошки је враћено у прошли вијек са тзв. шпорет-топланом на дрва, а настављено је и са сумњивим набавкама, јер је МУП РС поднио кривичну пријаву за једину набавку мазута коју је нова градска власт провела.

  4. Из ових чињеница видљиво је да градска власт, предвођена СНСД-ом и градоначелником Радојичићем, наставља континуитет свих досадашњих СНСД-ових власти у Бањалуци, те да нису испунили очекивања грађана.

  5. Предсједништво је усвојило План активности Градског одбора ПДП за период фебруар-март 2018. године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *