ПДП Бања Лука: Пратити трошење буџета путем интернета

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука Жељко Опалић изјавио је вечерас да ће се као одборник залагати да се путем интернета омогући увид грађанима у трошење градског буџета. "То је и став странке – да сваки издатак већи од 500 КМ буде приказан на посебној интернет страници, како би грађани имали стварни увид […]

петак, октобар 5, 2012 / 07:46

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука Жељко Опалић изјавио је вечерас да ће се као одборник залагати да се путем интернета омогући увид грађанима у трошење градског буџета.

"То је и став странке – да сваки издатак већи од 500 КМ буде приказан на посебној интернет страници, како би грађани имали стварни увид у шта се троше јавна средства", рекао је Опалић на промоцији у бањалучком Клубу "Круна".

Он је навео да не размишља по систему "има ли ту мене" и да жели да максимално помогне грађанима било својим или идејама других за које оцијени да су добре.

Опалић је нагласио да добре идеје постојеи да за њихову реализацију има довољно новца у буџету, који само треба бити другачије и правилније распоређен.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *