Павловић отказао пуномоћ Томићу

Слободан Павловић, власник "Павловић банке" потврдио је за РТРС да је отказао пуномоћ свом досадашњем адвокату Душку Томићу због, како је рекао, низа направљених прекршаја док је заступао ову банку. Павловић наводи да је о отказивању пуномоћи писмено обавијестио Томића, али и Тужилаштво БиХ. Адвокат Душко Томић раније је тврдио да је предсједник Републике Српске, […]

уторак, 12 јануара, 2016 / 22:37

Слободан Павловић, власник "Павловић банке" потврдио је за РТРС да је отказао пуномоћ свом досадашњем адвокату Душку Томићу због, како је рекао, низа направљених прекршаја док је заступао ову банку.

Павловић наводи да је о отказивању пуномоћи писмено обавијестио Томића, али и Тужилаштво БиХ.

Адвокат Душко Томић раније је тврдио да је предсједник Републике Српске, Милорад Додик уговор о кредиту преко Павловић банке за куповину некретнине у Београду овјерио печатом Владе Српске. Павловић се у изјави за РТРС оградио од Томићевих тврдњи.

,,Неко је из наше банке однио папире у Владу Републике Српске, а они су само ударили печат да су примили. И то је све. То нема везе са гаранцијом. Шта има да они гарантују кад ја гарантујем. Они су примили папире, ударили печат и вратили назад.

Било ми је страшно, кад сам читао, много тешко. Не може тако да се поступа према човјеку који представља наш народ. Без обзира ко је и шта је".0 КОМЕНТАРА

 1. Не може тако да се поступа према човјеку који представља наш народ. Без обзира ко је и шта је“.
  ——————————————–
  Нема везе, нек се скине го и ода по улици,нека пљује, псује, рига, смрди, краде,лаже, маже…,њему је све дозвољено БЕЗ ОБЗИРА КО ЈЕ И ШТА ЈЕ.
  О црни Павловићу!

  А човјек вечерас у београдском студију преврће чаше са стола од нервозе и то баш на питање о твом кредиту, врти главом у страну, заборавио и год’ну, тресе се рука…,

  А да није госн Павловић ових дана боравећи у Америци добио инструкције од истих да спашава највећег „Руса“ на Балкану!?:-o:-oB-)

 2. Ex,

  Ako malo bolje pogledaš našu prošlogodišnju prepisku, primjetićeš da se ja s tobom nikada nisam opkladila. Ovo je mjesto gdje ljudi iznose svoje stavove, a ne kladionica. Ipak, ja sam humana osoba, i kao takva prihvatam da pomognem ljudima koji su gladni. Prema tome, pošto si očito veoma gladan pristajem da ti platim ručak, ali s obzirom da ja plaćam dajem sebi za pravo da odredim mjesto i vrijeme.

  Vjerujem da članovi SNSD već poprilično dugo dobro žive na grbači ovog naroda i da ipak nisi baš toliko gladan koliko ovdje kukumačeš.

  Toliko o ručku.