Партизан и Борац (Чачак) потписали споразум

БЕОГРАД – Кошаркашки клуб Партизан И Кошаркашки клуб Борац из Чачка потписали су споразум о пословно-техничкој сарадњи, саопштио је КК Партизан. "Клуб из Чачка је изњедрио велики број кошаркашких репрезентативаца наше земље, а неки од њих су оставили неизбрисив траг у клубу из Хумске. Управо због препознатљивог рада са младим играчима, деценијске традиције и једног […]

уторак, март 8, 2011 / 06:17

БЕОГРАД – Кошаркашки клуб Партизан И Кошаркашки клуб Борац из Чачка потписали су споразум о пословно-техничкој сарадњи, саопштио је КК Партизан.

"Клуб из Чачка је изњедрио велики број кошаркашких репрезентативаца наше земље, а неки од њих су оставили неизбрисив траг у клубу из Хумске. Управо због препознатљивог рада са младим играчима, деценијске традиције и једног и другог клуба, овај споразум је потписан, а његов циљ је прије свега сарадња у раду са кошаркашким талентима", каже се у саопштењу.

Партизан је саопштио да ће, као најуспјешнији кошаркашки клуб на овим просторима, заједно са Борцем, покушати да оствари већи утицај на одабир младих играча и доприњети што бољем развоју кошаркашких талената у Србији.

Партизан је саопштио и да ће на каљење у Борац слати "мале играче" за које процијени да ће им играње у чачанском клубу обезбедити више простора за напредак и доказивање, на обострану корист и задовољство.

Први корак у реализацији споразума је договор који је данас постигнут, па ће играч Борца Никола Пешаковић, по завршетку Кошаркашке лиге Србије, прећи у Партизан са којим ће потписати четворогодишњи уговор.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *