Парк је наш: Под Стари храст, на годишњицу првог протеста

Грађанска иницијатива Парк је наш позива грађане да сутра у 13 часова на протестно окупљање поводом годишњице првог таквог окупљања у некадашњем Пицином парку. Грађани Бањалуке, је ли доста овог понижавања, отимања, криминала и корупције, безнађа, апатије? Хоћемо ли пасивно гледати како нам се животи урушавају и губи свака перспектива? Јесмо ли креатуре друштва или креатори свог […]

уторак, мај 28, 2013 / 09:27

Грађанска иницијатива Парк је наш позива грађане да сутра у 13 часова на протестно окупљање поводом годишњице првог таквог окупљања у некадашњем Пицином парку.

Грађани Бањалуке, је ли доста овог понижавања, отимања, криминала и корупције, безнађа, апатије?

Хоћемо ли пасивно гледати како нам се животи урушавају и губи свака перспектива? Јесмо ли креатуре друштва или креатори свог живота? Хоћемо ли и даље да трпимо или је вријеме да кажемо ДОСТА, ово је наш град !!!

 

Радници више не иду на посао јер су уништили све фабрике ! Болесни немају лијекова јер је здравство због њих у колапсу ! Просветним радницима су одузели достојанство, а они би требали да припремају нашу дјецу за живот достојан човјека ! Када плате режије, пензионерима остане једва за сух хљеб а за то су радили по 40 година !

Млади се гуше и желе да побјегну одавде главом без обзира ! Отимате дио по дио душе овога града, његових паркова и стабала да би сте градили бетонске монструме !
Спрегом власти и тајкуна узурпира се приватна имовина појединаца !
За кога? За грађане? НЕ, само за своје интересе !

Зато сви сутра у 13 часова дођите код Старог храста (Улица Светозара Марковића) ма протестно окупљање поводом годишњице првог протестног окупљања због криминалног уништавања парка.

Парк је нашОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *