Паравиња признао злочин

Драган Паравиња /43/ признао је инспекторима да је убио 17-годишњу дјевојку Антонију Билић из Дрниша, а њено тијело бацио, потврдио је вечерас директор Полиције Републике Српске Гојко Васић. "С обзиром да се породица Антоније Билић мора упознати са највјероватније смртним исходом, односно смртном посљедицом у вези са овим кривичним дјелом, цијенимо да смо дужни да […]

недеља, 26 јуна, 2011 / 23:00

Драган Паравиња /43/ признао је инспекторима да је убио 17-годишњу дјевојку Антонију Билић из Дрниша, а њено тијело бацио, потврдио је вечерас директор Полиције Републике Српске Гојко Васић.

"С обзиром да се породица Антоније Билић мора упознати са највјероватније смртним исходом, односно смртном посљедицом у вези са овим кривичним дјелом, цијенимо да смо дужни да обавијестимо јавност да се највјероватније ради о кривичном дјелу убиства", рекао је Васић новинарима у Бањалуци.

Он је додао да полиција има одређене детаље у вези са овим случајем, које ће током сутрашњег дана разјаснити, како би се тачно знало да ли је признање Паравиње искрено или је ријеч о лажном исказу.

Замјеник директора хрватске полиције Милијан Бркић рекао је да је Драган Паравиња полицији признао да је тијело дјевојке одбацио на једној локацији.

Бркић је рекао да више детаља не може да саопшти због осјетљивости случаја, као и због тога што прво мора да буде потврђена истинитост исказа ухапшеног.

Он је позвао на стрпљење када је ријеч о крајњој информацији о овом случају, те најавио да ће полиција Хрватске сутра кренути са интензивном потрагом за тијелом Антоније Билић на локацији коју је Паравиња навео.

"У случају проналаска тијела Антоније Билић јавност ће бити обавијештена", рекао је Бркић, који није могао да одговори на питање да ли је дјевојка силована, удављена и бачена у ријеку Крку, како су то поједини медији објавили.

Драгана Паравињу, возача камиона, који је довођен у везу са нестанком малољетне Антоније Билић, ухапсила је полиција РС данас у 11.55 у Доњим Срђевићима код Српца, на удаљености од око 2,5 километра од мјеста на којем је први пут виђен. Паравиња је лишен слободе у околини једног напуштеног објекта према планини Мотајици, гдје је, вјероватно провео ноћ.0 КОМЕНТАРА

  1. Оваквима треба осјећи тестисе и натјерати их да их поједу, а рану добро посолити и пустити да висе свезани за врбу. Тако би се једино смањио број манијака. А најжалосније је што полиција (керови) на овакве случајеве неће да дјелују превентивно, већ увијек, и нажалост, касно. А способни су само народ малтретирати у саобраћају (појас и свјетла), матер им јебем неспособну.