Пантелић и Тошић вратили Србији квалификациони живот

Фудбалска репрезентација Србије побиједила је на празној "Маракани" селекцију Сјеверне Ирске са 2:1 (0:1), у петом квалификационом мечу за одлазак на ЕП 2012. Иако се "Орлови" нису прославили игром, уз много муке успјели су да преокрену резултат и стигну до седмог бода у групи Ц. Гости су повели у 40. минуту голом Герета Меколија главом, […]

субота, 26 марта, 2011 / 10:39

Фудбалска репрезентација Србије побиједила је на празној "Маракани" селекцију Сјеверне Ирске са 2:1 (0:1), у петом квалификационом мечу за одлазак на ЕП 2012.

Иако се "Орлови" нису прославили игром, уз много муке успјели су да преокрену резултат и стигну до седмог бода у групи Ц.

Гости су повели у 40. минуту голом Герета Меколија главом, али су у само десет минута у другом дијелу меча Марко Пантелић и Зоран Тошић донијели преокрет и прву побједу Србији на домаћем терену у квалификацијама, те први тријумф селектору Петровићу.

Захваљујући побједи Италије у Лјубљани са 1:0, Србија се изједначила са Словенијом на диоби другог мјеста са по седам бодова. "Азури" су тријумфом скоро обезбиједили прво мјесто у групи.

Већ у уторак Србија гостује у Талину Естонији која је у петак савладала Уругвај у пријатељском мечу.Оставите одговор