Пантела дипломирао на Црвеној звезди

Марко Пантелић, студент Високе спортске и здравствене школе, бивши репрезентативац Србије у фудбалу, а сада играч атинског Олимпијакоса, дипломирао је на студијском програму Спортски менаџмент, одбранивши завршни рад са највишом оцjеном, пред Комисијом у саставу проф. др Радован Илић, ментор и проф. др Снежана Лазаревић, члан Комисије. У свом завршном раду, Марко Пантелић је сублимирао […]

четвртак, април 25, 2013 / 10:16

Марко Пантелић, студент Високе спортске и здравствене школе, бивши репрезентативац Србије у фудбалу, а сада играч атинског Олимпијакоса, дипломирао је на студијском програму Спортски менаџмент, одбранивши завршни рад са највишом оцjеном, пред Комисијом у саставу проф. др Радован Илић, ментор и проф. др Снежана Лазаревић, члан Комисије.

У свом завршном раду, Марко Пантелић је сублимирао стечено теоријско знање из области менаџмента у спорту и повезао га са актуелном ситуацијом у нашем најтрофејнијем фудбалском клубу, „Црвеној звезди“.

Марко је у свом завршном раду, под насловом “Стратегија развоја спортске организације на примjеру ФК ‘Црвена звезда’“, указао на значај формулисања и имплементације стратегије развоја, као планске одлуке која је од кључне важности за успjех сваке спортске организације која послује у савременом и динамичном окружењу. Реално је сагледао ситуацију и анализирао проблеме са којима се суочава ФК “Црвена звезда“, указао на приоритетне циљеве које Клуб треба да дефинише, и дао препоруке топ менаџменту Клуба.

Полагањем завршног испита и стицањем звања менаџер I степена високог образовања, Марко Пантелић је потврдио став да врхунски спорт и образовање иду заједно.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *