Пандуревићка: Шта Мајкићки више смета, спречавање изборне крађе или смањење цијене горива за 0,18 КМ?

Реакција Александре Пандуревић, шефа Клуба посланика СДС у ПД ПС БиХ, на изјаву посланика СНСД Душанке Мајкић, дио је редовног пинг-понга на овој адреси.

субота, 7 јула, 2018 / 18:31
"Не знам шта смета госпођи Мајкић: да ли су у СНСД нервозни јер су усвојени закључци који омогућавају превенцију и санкционисање изборне крађе или јој, пак, смета што је јуче већина колега прихватила наш приједлог да се по хитном поступку разматра Закон о акцизама којим се цијене горива смањују за 18 фенинга. Очекивали смо да колеге из СНСД
покажу људскост, више него њихове колеге у Народној скупштини када су се изјашњавали о извјештају Анкетног одбора, те да исправе своју грешку и чују шта народ говори. Нажалост, умјесто људског исправљања грешке, јуче смо чули да је смањење цијена горива "пренос надлежности".
"Нико из СДС и СЗП не напада институције Српске, него их бранимо од појединаца који их злоупотребљавају. Када, рецимо, укажемо да је госпођа Мајкић, користећи свој утицај у СНСД, запослила своје синове у Пореску управу, те да млади људи напуштају ову земљу и због огавног непотизма, ми не нападамо Пореску управу као институцију, него појаву непотизма за коју нема бољих примјера од госпођа Цвијановић и Мајкић".
Александра Пандуревић, шеф Клуба посланика СДС у ПД ПС БиХ