Панчево поклонило стан карате шампиону

Каратиста Слободан Битевић добио је данас поводом освајања двоструке златне медаље на последњем свјетском првенству одржаном у Београду, стан од Града Панчева. Битевићу је кључеве стана величине 61 метра квадратног који је град потпуно реновирао, предала градоначелница Панчева Весна Мартиновић, саопштио је њен кабинет. Градоначелница Панчева је захвалила Битевићу што је том граду донио још […]

среда, 17 августа, 2011 / 19:18

Каратиста Слободан Битевић добио је данас поводом освајања двоструке златне медаље на последњем свјетском првенству одржаном у Београду, стан од Града Панчева.

Битевићу је кључеве стана величине 61 метра квадратног који је град потпуно реновирао, предала градоначелница Панчева Весна Мартиновић, саопштио је њен кабинет.

Градоначелница Панчева је захвалила Битевићу што је том граду донио још једно злато и поручила да је град "још једном показао да води рачуна о врхунским спортистима који својим изузетним резултатима на најбољи начин представљају град".

Такође је истакла да је Панчево "као локална самоуправа показало како се треба односити према светским шампионима, што треба да буде пример за министарство и за остале надлежне институције".

Слободан Битевић, двоструки свјетски и европски шампион, захвалио је Градском већу и свом тренеру Предрагу Стојадинову, и рекао да му је данас најсрећнији дан у животу као и да му је "подршка коју добија од Паннчева много значила у досадашњем току каријере".Оставите одговор