Пале: Откривенo двоструко убиство

Далибор Фуртула и Владислав Пашалић убијени су у селу Миошићи у општини Пале највјероватније из подрезане пушке калибра 7,9 милиметра, сазнаје Срна у полицији РС. Исти извор наводи да је убиство највјероватније извршено у четвртак, 29. септембра у кући коју је привремено користио један од убијених. Портпарол Центра јавне безбједности Источно Сарајево Данка Ташић рекла […]

недеља, октобар 2, 2011 / 16:06

Далибор Фуртула и Владислав Пашалић убијени су у селу Миошићи у општини Пале највјероватније из подрезане пушке калибра 7,9 милиметра, сазнаје Срна у полицији РС.

Исти извор наводи да је убиство највјероватније извршено у четвртак, 29. септембра у кући коју је привремено користио један од убијених.

Портпарол Центра јавне безбједности Источно Сарајево Данка Ташић рекла је Срни да постоје одређене индиције и сазнања о могућем извршиоцу, али да до сада нико није лишен слободе.

"У овом тренутку можемо само да кажемо да постоје одређене индиције и сазнања о могућем извршиоцу. До сада званично није нико лишен слободе, а полиција врши претресе на више локација у општини Пале и обавља разговоре са мјештанима", додала је Тешићева.

Она је навела да полиција од раних јутарњих часова обавља увиђај, који је још у току, те потврдила да је један од убијених лице које је од раније познато полицији по извршењу тешких кривичних дјела.

Фуртула је био оптужен за убиство радника Савезног министарства иностраних послова Мирослава Арсеновића 2005. године у Београду, али га је Окружни суд у Београду ослободио због недостатка доказа.

Мјештани села Миошићи јутрос су пријавили полицији да су пронашли беживотна тијела два мушкарца.Оставите одговор