Пацоли прогласио Бекенбауера почасним амбасадором Косова

ПРИШТИНА – Легендарном њемачком фудбалеру Францу Бекенбауеру у Приштини је уручено признање почасног амбасадора Косова, које му је додијелио „косовски предсједник“ Беџет Пацоли. У саопштењу се наводи да је признање Бекенбауеру уручено за допринос који је дао и који ће и даље улагати како би обезбиједио „интеграцију косовског фудбала у УЕФА и ФИФА”, саопштио је […]

субота, март 5, 2011 / 10:46

ПРИШТИНА – Легендарном њемачком фудбалеру Францу Бекенбауеру у Приштини је уручено признање почасног амбасадора Косова, које му је додијелио „косовски предсједник“ Беџет Пацоли.

У саопштењу се наводи да је признање Бекенбауеру уручено за допринос који је дао и који ће и даље улагати како би обезбиједио „интеграцију косовског фудбала у УЕФА и ФИФА”, саопштио је Пацолијев кабинет.

Бекенбауера је почасним амбасадором прогласио предсједник самозване републике Косово Пацоли, саопштено је из прес службе "косовског предсједника".

То је прво признање које Пацоли уручује у својству предсједника Косова.

Пошто Косово није члан УН и међународних организација, не може да буде примљено у УЕФА и ФИФА.

Остаје да се види каква ће бити реакција Фудбалског савеза Србије и државног врха и хоће ли је уопште бити. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *