14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Озбиљна вијест: У Милићима од новембра рођено 200 дјеце

У породилишту Специјалне болнице из хируршких области „Боксит“ у Милићима је од 14. новембра, када је почело са радом, до данас рођено 200 беба, саопштено је из ове здравствене установе.

четвртак, 9 августа, 2018 / 12:44

Данијела Марковић са Сокоца, мајка двјестоте бебе рођене у милићком породилишту, данас је на пригодној свечаности у Милићима, од ове установе добила на поклон новчани бон у вриједности 1.000 КМ.

Марковићева је Срни изјавила да је њој и супругу Срђану то трећа кћерка.

„Код куће имам кћерке од 10 и 15 година. Неизмјерно сам срећна и захвална особљу породилишта у Милићима на пажњи. Будем ли одлучила да родим и четврто дијете, биће то сигурно у овој установи“, рекла је Марковићева.

Шеф породилишта и одјељења гинекологије при Специјалној болници Сања Калајџић изјавила је да су током јула у овој установи рођене 32 бебе, што је рекордан број у једном мјесецу у овом породилишту.

Она је објаснила да је до сада 25 одсто породиља било са подручја општине Милићи, а преостале из сусједних општина и региона.

„Двјестота беба рођена у нашем породилишту је дјевојчица, тешка 3.820 грама. Рођена је природним путем и порођај је протекао уредно“, рекла је Калајџићева.

Одлуком предсједника компаније „Боксит“ Рајка Дукића, као подстицај наталитета, свако новорођенче које се роди у „Бокситовом“ породилишту добија на поклон новчани бон у вриједности од 500 КМ, а двјестота беба посебно је награђена новчаним боном од 1.000 КМ.Оставите одговор