Озбиљан удес у Бањој Луци

Непосредно прије 10 часова, десио се удес на углу улица Васе Пелагића и Српске. Репортери Фронтал.РС су били на лицу мјеста. Грађани Бање Луке, уколико су се затекли у наречено вријеме на углу улица Српска и Васе Пелагића, били су свједоци озбиљног удеса, који је врло лако могао и смртно угрозити пјешаке на тротоару. Но, […]

среда, 23 марта, 2011 / 11:30

Непосредно прије 10 часова, десио се удес на углу улица Васе Пелагића и Српске. Репортери Фронтал.РС су били на лицу мјеста.

Грађани Бање Луке, уколико су се затекли у наречено вријеме на углу улица Српска и Васе Пелагића, били су свједоци озбиљног удеса, који је врло лако могао и смртно угрозити пјешаке на тротоару. Но, пошто слика говори више од хиљду ријечи, најбоље је за пренос атмосфере да погледате видео.

Колико смо успјели да утврдимо, до удеса је дошло због непоштовања права првенства, а двије особе су повријеђене. Ово је још један од апела да се поведе рачуна о озбиљној ПРЕВЕНЦИЈИ саобраћајних незгода, а не рјешавања посљедица, као што смо имали у случају трагично страдалих деде и унуке на пјешачком прелазу код школе Бранко Ћопић, такође у прољеће 2009. године.

Сада су на потезу надлежни.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *