Ове седмице на Елта 1 ХД: Приједор и Добој на вези

На програму је занимљив филмски програм: Антихрист, Свето мјесто, Посљедњи круг у Монци, Битка за Хадиту… Новине на Елта 1 ХД су Хроника приједорске регије и Хроника добојске регије које ће се емитовати једном седмично – понедјељком и сриједом у 18:00 часова.. О најактуелнијим друштвеним догађајима широм Српске сазнајте уз новинарску екипу емисије „Кафа у […]

субота, 24 јануара, 2015 / 11:20

На програму је занимљив филмски програм: Антихрист, Свето мјесто, Посљедњи круг у Монци, Битка за Хадиту…

Новине на Елта 1 ХД су Хроника приједорске регије и Хроника добојске регије које ће се емитовати једном седмично – понедјељком и сриједом у 18:00 часова..

О најактуелнијим друштвеним догађајима широм Српске сазнајте уз новинарску екипу емисије „Кафа у 5“, сваки радни дан .

Ваља издвојити и музички серијал "Вријеме је на мојој страни", радним даном у 22:45.

Вријеме је на мојој страни је серијал магичних прича о неким од највећих музичара свим времена. Елвис Присли, Битлси, Џими Хедрикс, Френк Синатра, као и наши: Бора Чорба, YУ група, Корни група и многи, многи други сјајни предводници урбаних музичких праваца широм свијета. О њима говоре највећи домаћи познаваоци музике: Момчило Бајагић Бајага, Милан Делчић Делча, Владимир Јанковић Џет, Бора Ђорђевић Чорба, Дејан Цукић, Драгољуб Ђуричић, Душан Прелевић, Богдан Тирнанић, Бане Локнер, Петар Јелић и читава плејада легендарних музичара са ових простора.

Инфо магазин "Под истрагом" на програму је сваког другог четвртка од 20:00.

Емисија " Под истрагом" бави се проблемима обичног човјека. Екипа Елта телевизије објективно и истинито долази до одговора до којих грађани РС нису у могућности да дођу. Новинари овог информативног магазина покуцаће и на Ваша врата и покушати да ријеше проблеме који Вас муче.

Фон Триров "Антихрист" на Елти гледајте у суботу, 31.јануара у 22:30

Најконтроверзнији филм Филмског фестивала у Кану према ријечима самог редитеља, чувеног Ларса вон Трира, настао је у врло депресивном раздобљу његовог живота. Можда и најконтраверзнији филм данашњице сигурно вас неће оставити равнодушним – Антихрист, субота 31.јануар у 22 и 30 само на Елта 1 ХД у ХД квалитету слике.