Овај пут због пара: Муслимани и Хрвати опет вежу заставе у Сарајеву

Бивши припадници такозване Армије БиХ и ХВО најавили су да ће у сриједу, 5. септембра, испред зграде Парламента Федерације БиХ /ФБиХ/ у Сарајеву започети масовне протесте који ће трајати све док не буду ријешени њихови захтјеви, укључујући и усвајање закона о овој популацији, са амандманима које је прихватио федерални Дом народа.

понедељак, септембар 3, 2018 / 16:09

Представнике бивших припадника тзв. Армије БиХ и ХВО данас није примио предсједавајући Представничког дома ФБиХ Един Мушић иако су раније предали захтјев за одржавање хитне сједница оба дома федералног Парламента и поручили да ће 5. септембра организовати протесте ако до данас не буде усвојен закон.

С обзиром на то да сједница до данас није заказана и да представнике бивших припадника тзв. Армије БиХ и ХВО нико није примио у згради Парламента, они за 5. септембар најављују масовне протесте у Сарајеву, пренесе федерални медији.

Представници бивших припадника тзв. Армије БиХ и ХВО су поручили да ће „загорчати“ живот политичарима, посебно у изборној кампањи, те да неће бити избора уколико се не донесе закон са њиховим амандманима.

„Дошли смо да видимо намјеравају ли заказати сједницу до 5. септембра. Данас им је први радни дан након годишњих одмора, а нико од њих није дошао на посао“, истакао је један од представника Хамза Кркалић.

Након што су 30. јула усаглашени ставови о Закону и бивши припадници тзв. Армије БиХ и ХВО били задовољни, услиједио је низ састанака Комисије за усаглашавање различито усвојених текстова закона у домовима Парламента ФБиХ, на којима, прво нису достављени тачни текстови усаглашеног закона, а потом се одустало од даљег усаглашавања, те је 17. августа одлучено да закон иде на поновну дораду у Владу Федерације БиХ.1 КОМЕНТАР

  1. Prevarenim Bivsim pripadnicima tzv. armija treba da se pridruze i naguzeni pripadnici tzv vrs u masovnom protestu treba svi da okrenu gole guzice prema zgradi tzv. Parlamenta, tzv. Bi H.Onda svi treba da se vrate u svoje torove, tzv.federacijui tzv rs.Tamo ce da nastave da prezivljavaju dok tzv. Lideri lazu i kradu njihovu decu kao sto su prevarili i pokrali njih. Njihove tzv drzavne zajednice nece dati ni tzv pisljivog boba za njihovo zdravlje I tzv buducnost njihove dece. Vrlo brzo o njima i njihovim tzv odbrambenim ratovima nece niko nista znati.Mozda se svi vlasi dosete pa povezu te krpe u jedan cvor, podele usrane motke i najure tzv ministre u picku tzv materinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *