Овај пут не блокирамо саобраћај у центру: Европско првенство у рафтингу

Двије чешке посаде заузеле су прва два мјеста у слалому на Европском првенству у рафтингу које се одржава у Бањој Луци, док је треће мјесто заузела репрезентација Словеније. Посада бањалучког "Дајак клуба" освојила је седмо мјесто у слалому. У женској конкуренцији тријумфовала је посада репрезентације Италије испред Мађарске и прве посаде Велике Британије, саопштено је […]

недеља, 24 маја, 2015 / 09:14

Двије чешке посаде заузеле су прва два мјеста у слалому на Европском првенству у рафтингу које се одржава у Бањој Луци, док је треће мјесто заузела репрезентација Словеније.

Посада бањалучког "Дајак клуба" освојила је седмо мјесто у слалому.

У женској конкуренцији тријумфовала је посада репрезентације Италије испред Мађарске и прве посаде Велике Британије, саопштено је из Прес центра кањон "Карановац".

У категорији до 19 година, прво мјесто освојила је посада Словачке, друго Русија један, а треће Русија два. У категорији до 23 године прво мјесто освојила је посада Русије један, друго Словеније, а треће Русије два.

У мастер категорији прво мјесто освојила је прва посада Чешке, испред друге чешке посаде и првог тима Русије.

Данас су на распореду трке у дисциплини спуст, у свим узрасним категоријама.

У Бањалуци се данас завршава Европско првенство у рафтингу "Бања Лука – Врбас 2015" на којем учествују 53 екипе из 17 земаља, од којих се 40 тимова такмичи у мушкој, а 13 у женској конкуренцији. 

 

Извјештај о СП у рафтингу: Потрошено 6,4 милиона КМОставите одговор