Отворена Минимум Максимум изложба о сексуалности

У Бањoj Луци је синоћ у организацији Удружења анонимних артиста(УАА!), отворена трећа Интернационална изложба „Минимум Максимум“ на тему ‘’Сексуалност’’. Међу више од 150 пријављених аутора, селекциони жири одабрао је њих 130 који, према ријечима Давора Папоње, члана жирија, приступају овој теми са ставом. "Срушити било какав табу у нашем друштву не дешава се преко ноћи. […]

петак, децембар 16, 2011 / 19:54

У Бањoj Луци је синоћ у организацији Удружења анонимних артиста(УАА!), отворена трећа Интернационална изложба „Минимум Максимум“ на тему ‘’Сексуалност’’.

Међу више од 150 пријављених аутора, селекциони жири одабрао је њих 130 који, према ријечима Давора Папоње, члана жирија, приступају овој теми са ставом.
"Срушити било какав табу у нашем друштву не дешава се преко ноћи.

“Ми смо задовољни јер је публика имала одређену реакцију-неки шок, гађење, неки симпатије, али је на крају постојала повратна веза и то је само по себи велики успјех", рекао је Папоња. Група визуелних умјетника тач.ка освојила је прву награду за рад "www. сеxуалност.com".

Друга награда припала је Сари Дабић за рад "Play with sexuality", а трећу награду жири је додјелио Амиру Ћатићу за рад "Вегофил".

Спонзори овогодишње изложбе су Министарство просвјете и културе РС, Музеј РС и Поште Српске.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *