Отписани ентузијасти позивају: Дођите да помогнемо тета Грозди

У суботу је заказано редовно полугодишње окупљање у организацији неформалне организације хуманитараца "Отписани ентузијасти" . "Окупљамо се за нашу тета Грозду Улдријан велику и храбру госпођу која живи са двоје одрасле тешко болесне дјеце", саопштили су Ентузијасти. Као и до сада, “улазница” за ово дружење је неки од прехрамбених производа, хигијенских средстава, или било шта […]

петак, 9 јуна, 2017 / 09:09

У суботу је заказано редовно полугодишње окупљање у организацији неформалне организације хуманитараца "Отписани ентузијасти" .

"Окупљамо се за нашу тета Грозду Улдријан велику и храбру госпођу која живи са двоје одрасле тешко болесне дјеце", саопштили су Ентузијасти.

Као и до сада, “улазница” за ово дружење је неки од прехрамбених производа, хигијенских средстава, или било шта што може користити Грозди Улдријан из Бањалуке, која има двоје старије болесне дјеце и живи на рубу сиромаштва.

Тета Грозда је дивна жена, удовица, херој који се бори за њихово преживљавање а притом је и сама болесна.

“Не тражимо новац, али свака ситница заиста много значи овим људима, стога се надамо да ћемо се окупити у што већем броју и прузити помоћ онима којима је најпотребнија”, поручују Ентузијасти.

Скуп је заказ у 18 часова у КСБ Бањалука (Мајке Југовића 1).