Оставка у британској влади, због порно филмова!?

ЛОНДОН – Британски министар унутрашњих послова Џеки Смит поднијеће оставку на ту функцију, јавила је данас британска медијска кућа „Скај њуз“. Портпарол канцеларије министра унутрашњих послова рекао је да не може да потврди нити негира извјештај док је портпарол премијера Гордона Брауна рекао да је извјештај "спекулација". Репутација британског министра унутрашњих послова је угрожена након […]

уторак, јун 2, 2009 / 15:26

ЛОНДОН – Британски министар унутрашњих послова Џеки Смит поднијеће оставку на ту функцију, јавила је данас британска медијска кућа „Скај њуз“.

Портпарол канцеларије министра унутрашњих послова рекао је да не може да потврди нити негира извјештај док је портпарол премијера Гордона Брауна рекао да је извјештај "спекулација".

Репутација британског министра унутрашњих послова је угрожена након што је у јавност процурила копија извода о трошковима посланика и у којој се наводи да је она од новца пореских обвезника платила порнографске филмове које је изнајмио њен супруг.

Према њеним ријечима, уз рачун за интернет услуге, на чије рефундирање има право, "грешком" је поднијела и рачун за два порно филма које је њен супруг гледао путем телевизијског канала који се посебно наплаћује.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *