Остајте овдје: Бореновић се дружио са својим младим кандидатима

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић организовао је данас у Бањалуци дружење са младим кандидатима ПДП-а на предстојећим изборима. Поручено је да се мора зауставити одлазак становништва поготово младих из Републике Српске.

среда, август 29, 2018 / 18:14

„Честитам вам на храбрости, вољи и жељи да се борите за нашу земљу и за будућност у њој“, рекао је Бореновић и додао:
„Будућност Републике Српске је на младим људима и да ће управо ћете ви у наредним годинама да одлучивати о виталним питањима“.

Предсједник ПДП-а је истакао да је Република Српска земља свих нас и да је битно мотивисати младе да остану и активно се ангажују у политичком животу, доносећи добре одлуке. Млади кандидати, заједно са посланицима ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Браниславом Бореновићем, Драганом Галићем и Адамом Шукалом упутили су поруку подршке чланици Градског одбора ПДП-а Зворник Љубинки Кулишић која је због пријетњи одлучила да напусти Репблику Српску, те је позвали је да остане и заједно се изборе за бољу и сигурнију будућност младих.53 КОМЕНТАРА

 1. Deco, ne slusajte ovu poltroncinu. Taj nema nista da ponudi ni svojoj vlastitoj deci. Ako ostanete, ostajete samo kao topovska hrana u nekom sledecem sukobu, kao jeftina radna snaga nekom ko je oteo i dalje otima, gramzivo, i nije ga briga dali su to stvari ili vasi dragoceni mladi zivoti.
  Ako odete, oci ce vam se otvoriti pa cete videti ovu cemer bez ruzicastih naocara, koju ovaj, nizi oblik zivota pokusava da vam nametne. Na groblju medju mrtvima mozete nauciti vise nego od ovih lazova i pokvarenjaka. Na svakom grobu upisana je godina rodjenja i godina smrti i, izmedju njih – crta. Ta crta, to je ceo zivot. Produzite zivot.

  1. koliki je smrad taj borenovic samo cu jedno navesti.
   eskurzija, sva djeca idu autobusom a on poslao vozaca da svoje djete vozi autom krecuci se iza autobusa a kad su djeca stigla na odrediste djete mu nije spavalo sa ostalom djecom nego u hotelu jer eto nije bilo ko.
   necu da reknem da ne volim opoziciju ali crnadak, borenovic,govedarica ni dana u zivotu nisu radili ali eto ispadose ajnstajni ekonomskih nauka znaci palamudani.

 2. Prvo izadjite na izbore, glasajte za promjene i dajte vremena novima da naprave reviziju „rada“ protekle vlasti i ukoliko ne vidite nikakve značajnije pomake, mijenjajte ih, jer samo pokušavajući i mijenjajući ih iznova imamo šanse da napredujemo kao društvo i narod. Ovi što vas obeshrabruju su uglavnom nekada bili ili sada su dio tih postkomunjarkskih ja tebi-ti meni struktura i takvima svakako odgovara status kvo. I veliki Nikola Tesla je do svih svojih velikih pronalazaka došao iz velikog broja pokušaja, zato mijenjajmo stvari, ne sjedimo i ne čekajmo da oni postanu bolji. I opet iznova!

 3. У праву си шпена, увијек ћу се сложити са оним ко каже да треба још једном пробати, па ако не упали, лако је отаџбину већ на идуће љето напустати.

  Ја сам вас младе увијек позивао да се буните, објавио сам овдје колумну фебруара прошле године под називом, „БУНИТЕ СЕ МЛАДИ, СВИ ВАС ЛАЖУ И ЗАЈЕБАВАЈУ“, оборила је све рекорде, данас исто мислим.

  Мислим да је поучно прочитати је, макар и оним који су је читали.

  Значи, прво бар још једном пробати, чисто да вам је мирна савјест.

  Само да знате, нема промјена без памети и искуства, млади својим гласом и притиском на све чланове породице мијењају лошу власт.

  Озбиљно друштво воде озбиљни, остварени и некомпромитовани људи, све уз асистенцију искусних стручњака из разних области и младих кадрова, оних од 30-35 година, писмених родољуба који треба да испеку занат и да преузму за четири године одговорност.

  То је баш онако како предвиђа мој пројекат изнуђене ПРВЕ ПРАВЕ ПОСЛЕРАТНЕ ОБНОВЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.

  Поздрав.

 4. Apostrofu, pa valjda se podrazumijeva da će u obnovi razrušenog društva koje ostavila snsd biznis grupa učestvovati ljudi koji se razumiju u posao. Pritom mislim i na vas, zašto da ne, iako mi djeluje da spadate u ljude koji preferiraju tzv. „treć put“ što mi djeluje kao alibi politika. Stvar je prilično jednostavna, sadašnja garnitura političara sa velikim vodjom se mora skinuti da bi napokon prodisali kao društvo, a i Milorad Dodik mora osjetiti šta znači biti poražen jer će tek tako postati čovjek. I zato poštovani Apostrofe smatram da smo mi koji želimo napredak ovog društva s jedne strane a biznis grupa s druge. Trećeg ili alibi puta nema, zato nam se pridruži!

 5. Шпена,

  предпостављам да си млад, зато сам онако коментарисао.

  Нема нас који желимо напредак са једне стране и „бизнис“ групе са друге.

  Ово ти говорим као много јак човјек по питању организације и привреде, већина пословних људи, осим „бизмиСмена“ у Српској једва чека да јој неко скине увозне лобије, политичаре, шумокрадице, лажне синдикате, лажна удружења послодаваца, разна………. и остале паразите са леђа.

  Већина њих чека слободу да раде нормално, да нормално плате радника и нормално зараде, све дугорочно размишљајући о свој фирми.

  То су људи од знања и посла, са њима и са полудиригованом привредом која је у власништву владе-државе, ми имамо дупло већи буџет.

  Толико могу да напишем, значи, ја нисам алтернатива, мада наш програм ЗЕЛЕНИХ јесте АЛТЕРНАТИВА, али та алтернатива није против других, она је 100% прецизна по свим питањима живота и рада Српске за наредна два четворогодишња циклуса, све јасно размишљајући и планирајући деценије унапријед..

  О вама младим, мисле зелени и Лазаревић,по твом кометару, вјероватно имаш година колико имају моја дјеца.

  Поздрав.

 6. Оавај Шпена ми дјелује мало паметнији од остатка телалука па га молим да ми разјасни следеће.

  Када два боксера уђу у ринг, један брани титулу, а други је изазивач.

  У преводу на политички ринг, имамо власт која брани титулу и изазазиваче који ту титулу хоће да узме.

  Е сад би мени Шпена требао објаснити ко у мечу Иванић – Додик брани титулу, а ко је изазивач?

 7. Telaluk bi trebala biti optužba, zar ne?
  Shvataš ti Simo vrlo dobro šta sam htio reći, a poenta je da Milorad Dodik mora doživjeti poraz od jedne osobe kao što je Ivanić, čisto s ljudske strane da vidimo kako podnosi poraze, a mislim da bi taj poraz podnio jako teško, dok bi Ivanić muški podnio poraz. Milorad Dodik je neuravnotežena osoba i kao takvu je ne želim da predstavlja srpke interesee u predsjedništvu BiH. A i obogatio se i obahatio da vrijedja i nas kako kažeš malo pametnije od prosjeka a da ne govorim vas koji ste krema društva u svakom pogledu.

  Dodik je poražen čak i ako bude imao više glasova.

  Čovjek je prošlost.

  1. Телалук није оптужба.

   Телалук је дијагноза.

   Телалук је једна скупина слабомислећих Срба која галамом и неутемељеним оптужбама жели доћи на власт.

   Навео сам ти скоро примјер.

   Министар Црнадак организује министарски састанак у Бањој Луци на који ће по његовом позиву доћи и Пацоли, а телалук пушта вијест да ће постоје индиције да ће се састати са Додиком што би код необавјештеног пучанства требало да створи утисак да Додик сарађује са косовским политичарима, а да ће нас од тога ослободити Иванић кад побиједи Додика.

   Други примјер је случај Прилепин на којем сам детаљно показао како раде наши представници у Сарајеву.

   Кад аргументовано демантујеш да ови моји наводи нису тачни, можеш на поправни па да ми објасниш ко је изазивач, а ко брани титулу у мечу Иванић – Додик.

   1. Не вређај Симој боксере и ринг!
    Бокс је племенита и витешка вјештина, а боксери су по правилу, чврсти, стамени и јако карактерни људи. Дакле, све супротно о д онога што Додик јесте.

    Додик није и неби сам освојио никада никакву титулу, да му нису бјелосвјетски мафијаши „ликвидирали“ около сву конкуренцију, угурали га, те му они одрађују сваки „меч“. Да није тако он неби макао даље од рибања клозета у неком БК клубу и слагања опреме.

    Иначе он и ЖЦ су највеће ругло, понижење и срамота овог јадног пострадалог народа.

    за шпену
    Да би неко постао прошлост, морао би некада бити и некаква будућност. Он никада није ни био нити може бити било каква и било чему будућност. Обична сеоска бараба која се вјешто сналази и не бира средства ни друштво у смутљивим и тмурним временима.

    Још су подлији, (лафо интелектуалци,паразити, а гњиде,типа Симо) који их подржавају, дижу у небеса, а иза леђа се церекају и њима и народу.

 8. Морам да се умијешам.

  То си релативно у праву Симо, има ту истине и полуинстина, али то не мијења слику Рњепублике Српксе као територије на којој је извршен УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ ПЉАЧКОМ и ПО ЗАДАТКУ МЕНТОРА УНИШТАВАЊЕМ ПРИВРЕДЕ, КАО И ЗАДЊИМ, МОГУ ГА СЛОБОДНО НАЗВАТИ СТРАШНИМ ЗЛОЧИНОМ НАД СРПСКИМ ЖИВЉЕМ, СВЕ РАСПОДАЈОМ ПРЕОСТАЛИХ ПРИРОДНИХ РЕСУРСА.

  Е о томе се ради, јебо те и Прилепин и Пацоли и арапи, све ће то ова, или нека нова власт амортизовати и растјерати шта треба.

  Питам ја тебе, ко ће зауставити распродају српске имовине-природних ресурса, посебно на истоку, ко ће спасити галопирајуће цурење становништва на истоку Српске?

  Ко ће обезбједити спасоносних 2 милијарде за наредни четворогодишњи циклус у производњу и прераду хране , као и у образовање кадрова, све како би задржали народ ван градова?

  Ко ће коначно јебати мајку енергетском лобију, ко ће јебати мајку оним што су незаконито дали концесије, ко ће по закону све и једну незакониту концесију на тзв.миницентрале одузети, лопове похапсити, а концесије ставити у службу државне електропривреде, ко ће?????????????

  Ко ће зауставити овај екоцид над шумом, ко ће дати по пички тужиоцима који годинама чувају код себе доказе о злочинима над народом, као и тешке злоупотребе службеног положаја, ко ће…….?????????

  Ма који курац ја тебе питам, него ето, да пошаљем поруку?

  1. Питам ја тебе, ко ће зауставити распродају српске имовине-природних ресурса, посебно на истоку, ко ће спасити галопирајуће цурење становништва на истоку Српске?

   “Ко ће обезбједити спасоносних 2 милијарде за наредни четворогодишњи циклус у производњу и прераду хране , као и у образовање кадрова, све како би задржали народ ван градова?
   Ко ће коначно јебати мајку енергетском лобију, ко ће јебати мајку оним што су незаконито дали концесије, ко ће по закону све и једну незакониту концесију
   Ко ће зауставити овај екоцид над шумом, ко ће дати по пички тужиоцима“

   Чуј ко?!

   Па ја и ти, ваљда је то јасно свима.

 9. Prvo da razjasnimo šta suštinski fali mom prvom postu koji nije stranački obojen?
  Olako daješ kvalifikacije za osobu tvojih godina i iskustva. Čuj telaluk, pa još slabomisleći.
  Crnadak, Prilepin, Mektić i ostali koje si loše uvukao u priču ne mogu negirati činjenicu da je Milorad Dodik lošiji kanditat od Ivanića.

  1. Аргументи, пријатељу, ђе су аргументи?

   Демантуј бар једну моју твдњу око Прилепина, Пацолија, Црнадка, Иванића, Шаровића, Мехтижа.

   Шта је то лоше постављно у причи?

 10. Шпена,

  ево ти овај Борис за примјер шта је телалук.

  Нетемељена лупетања квазимислећег Србина.

  Додик 12 година побјеђује на изборима, овај каже да никад није побиједио.

  Вријеђа Додика на најприземнији начин зато што сматра да је Додик приземан.

  То је телалук, а ја опет постављам питање ко брани титулу у мечу Иванић-Додик?

  Зар је то тако тешко питање?

 11. Нећемо Симо ја и ти никоме дати по пички, али знам ко ће са мном сигурно, исто као што знам ко ће носити појединачне титуле у обије категорије већ осмог октобра.

 12. Simo, ne odgovori mi šta fali mom prvom postu koji je ono, baš jebački, nego se ufatio duela Ivanić-Dodik i ko je izazivać a ko branilac titule. Pa zar treba uopšte odgovarati na tako bezvezna pitanja.
  Uhvatio se Prilepina kao pijan plota kao da je to glavni problem društva a ne opštedržavna pljačka u kojem učestvuje glavni kandidat na izborima. Milorad Dodik kao Gospodar i Bog bi trebao da objasni otkuda mu tolika imovina od koje je jedan dio u Srbiji, tačnije Vojvodini. To što ponekad jebe majku novinarima i borcima prijeti uskraćivanjem njihovih stečenih prava je druga stvar.

  1. Фали му суштина. Обични уопштени клишеизирани позив на промјене.
   Залажеш се за промјене, а навијаш да Иванић задржи титулу.

   Јел’ти сад јасно зашто те то питам?

   Што се Прилепина тиче, он сам је небитан, али битан његов случај.
   Права суштина мојих коментара је да на том случају докажем неозбиљност и штеточинско дјеловање наших представника у Сарајеву.

   И ево, цијели дан нико није у стању да аргументовано побије једну моју реченицу.

   1. Simo, ja i ti smo na istom putu ali se bojim da nam šoferi nemaju istu rutu puta.
    Bojim se ako tvoj vozač preuzme volan da smo najebali, ali vidjećmo u narednom periodu.

 13. Eto, deco, mozete sami presuditi po besmislenim postovima iznad koji pripadaju ovim drkadzijama koji navode vodu na tudje mlinove da ovde nikoga ne interesuje vasa buducnost. Koliko gluposti, besmisla i nemoci od ovih nekoliko likova. Najhrabriji medju vama ce otici i naravno uspeti u svetu gde ovakvih nema ili im je zabranjeno da otvaraju gubice. Tamo negde daleko cete vredeti onoliko koliko znate, a ne zbog koga znate. Ostavite ove stare asove ovde i mnogo srece i uspeha, dobrih kola i zgodnih zena u belom svetu. Preoznaje vas Zeiss po akcentu i lepoti, i vasoj urodjenoj balkanskoj dobroti koja zasja cim izadjete iz ovog svinjca gde kokoske i poremecena vojna lica spavaju zajedno.

 14. „Samo angažman u politici omogućava da realizujete svoje ideje . Možete biti najbolji stručnjak, ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti sve je to zabluda“
  Simo jel ovo za psihijatriju i to onu sa rešetkama?? Iskreno rečeno nisam pročitao članak, nemam pojma šta lik koji nije u stanju držati butik ima pametno reći pametnijima od sebe ali ovoliko zlo teško može biti. Čak ni Hitler ni Staljin nisu išli toliko daleko da i stručnjaci moraju biti sektaši ako hoće da žive na zapišanoj teritoriji.
  Da objasnim neke stvari. Ovdje sam donedavno komentarisao kao mica trofrtaljka a nju sam uzeo jer se žena prva počela zahebavati sa ovim što danas nije zajebancija nego zbilja. Lazarevićeve tekstove ne čitam i ne komentarišem, nemam vremena da čitam glupostti koje baljezga lik koji samo slučajno hoda sa košuljom zakopčanom naprijed a lika znam još od prije rata i tad je uglavnom bio predmet šprdnje kao i danas, možda smo čak i koje piće popili zajedno jer smo imali zajedničke poznanike.
  Simine tekstove takođe ne komentarišem jer mi se ne gubi vrijeme na rasprave tipa “ pa dobro jel ti vjeruješ meni ili svojim očima“. Braniti lika kleptomana koji je od prilično perspektivne teritorije uspio napraviti najsiromašniji tor u evropi može samo neko sličan njemu a on već ima potpisanu dijagnozu samo što ne uzima terapiju.
  Pošto Frontal čitaju i drugi manje informisani ljudi s vremena na vrijeme ću se osvrnuti na Simine tekstove uglavnom u formi podjebavanja jer politički sljedbenik političke i obavještajne prostitutke poznate kao Vuk Drašković više i ne zaslužuje

  1. Ima li negdje link za ovo „Samo angažman u politici omogućava da realizujete svoje ideje . Možete biti najbolji stručnjak, ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti sve je to zabluda“ , neki video nesto?

   Nisam pratio desavanja ovih dana. Ako je ovo tacno izaci cu na izbore i glasati za Lazarevica, iako sam planirao apstinirati.

   1. Glas za Lazarevića je isto što i glas za „Samo angažman u politici omogućava da realizujete svoje ideje . Možete biti najbolji stručnjak, ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti sve je to zabluda“ samo posredno

 15. Хвала вам што ме помињете, па било у ком контексту.

  Тачно је тачкице тако, говорили су ту реченицу и други, ја сам често писао о томе на овом порталу и говорио јавно у медијима, није то нека велика мудрост, али нажалост, то је исина.

  Нема шансе да било добру ствар,да нешто реализујеш што је за опште добро, што нећеш бити власт, све да посљедично организујеш тим и под својом палицом доведеш до краја у зацртаном року..

  Волт Дизни:
  „ОНАЈ КО ЗНА НЕШТО ДА ОСМИСЛИ, ОН ТО ЗНА И ОСТВАРИТИ“

  П.С.Наравно, МИЦУ лично не знам, али сваки добронамјеран и остварен човјек лако препозна неостварене настрањаке,патолошки љубоморне сајбер- паметњаковиће и шизофренике.

  Да поједноставим, од међеда политичара и политичких курви, од шумокрадица, од „бизмиСмена“ са куповном дипломом, значи, од разне багре која је друштво у Републици Српској довела у стање ИМБЕЦИЛНОСТИ, (због чега сам се као остварен човјек и ангажовао кроз ЗЕЛЕНЕ), горе су ове МИЦЕ.

  Обично су то сексуални настрањаци, или патолошки љубоморни јунфери,сајбер патриоте и паметњаковићи, оне пичкице што су у школи били штребери, цикнакроши, они што су остајали у разреду, кад смо сви ми МАРКИРАЛИ, они ширег образовања, али сиромашне душе, сексуално и спортски у младости неостварени, они што своје туге због својих личних пораза и неприхваћености у друштву надокнађују патолошком мржњом према јаким људима, између осталог и кроз своје сајбер паметовање.

  Шта да кажем, најближе су врсти оног ШПИЈЕ из Капелских кресова, оног што је своје другове из гимназије оцинкао „сињор колонелу“, мада је за разне МИЦЕ по порталима и ШПИЈА господин?

 16. Мицо,

  нема ни труна истине у томе да је моја парола „јел’ вјерујеш мени или својим очима“ него је твоја.

  Опет ћу се осврнути на случај Прилепин гдје сам своје тврдње поткријепио са 5-6 линкова, а ви ни један као контрааргумент.

  Што се тиче твоје тврдње да ме због мојих коментара подјебавају, то је твоје право, али ми се чини да вам нико не може подбацити мува под рео као неки моји коментари.

  Подјебавање је легитиман начин комуникације, а да ли сам успјешан у томе нека и други просуде.

  1. Boli me curac za Prilepina. Jedna ruska budaletina više il manje ne znači ovdje ništa ionako ih je dovoljno a ni njemu ništa ne znači jedan tor više il manje obišao ih je dosta. Nego
   „Samo angažman u politici omogućava da realizujete svoje ideje . Možete biti najbolji stručnjak, ali ako niste u sistemu vlasti, ako niste dio vlasti sve je to zabluda“
   Simo jel ovo za psihijatriju i to onu sa rešetkama?? to ti meni reci nemoj izvtdavat ko Dražen o Stevandiću?

   1. Očekivati neki razuman odgovor od ovog stvora nećeš dobiti. Ono će sada vrdati i tražiti „argumente“ od vas, u stilu „ja sam sve argumentovano obrazložio“, u suštini samo odugovlači i svira kurcu jer mu je to partijski zadatak. Nema veze, hvala kurcu i Petru Dobrinjcu pa Фронтал dopušta slobodu različitih mišljenja. Tokom decenija ovog katastrofalnog jahanja nacije od strane poluljudi i njihovih lakeja u stilu, sjaši Kurta da uzjaše murta ima naroda kojem je dosta navlačenja vune preko očiju i prodavača magle kao ovih sima – mudrosera/državotvornih trbozubaca čiji je zadatak da nas uvere da je u ovom sranju ostalo nešto vredno pažnje, pa kroz svoje referate odvlače pažnju od činjenica. Dubina njihovih analiza je: tri ašova i voda. Kao i sve prazne posude takvi prave najveću buku. E, neće ga majci dok još ima malo razuma.

   2. Боли мене још више вирац за Прилепина.
    Он није битан.

    Битно је да смо ми на овом примјеру сазнали да ни један представник РС у Сарајеву нема појма ко саставља спискове непријатеља, по којим критеријумима се ти спискови праве, ко их прави, ко их аминује…

    То је битно да знамо. И да се према томе одредимо.

    Што се тиче овог твог питања да протумачим ову Додикову изјаву имам утисак да је, што би рекао Вукота, извучен контекст.

    Не могу вјеровати да уз ове двије реченице нема још нека, а ако има молио бих да је напишеш или линкујеш и ако буде баш овако рекао како се сугерише из опве двије реченице онда нећу имати проблем да каажем да је ово лоша изјава и да је осуђујем.

    Нисам ја Фурунџија, па да извргавам одговор.

    Међутим,, имам утисак да је ово ипак извучено из контекста…

   3. Alaj je lijepo biti glup a još ljepše praviti se glup kad stvari ne idu. Dobro ti znaš da nije izvučeno iz konteksta a i stavio sam link na video. Dobro ti znaš da je isto to samo drugim riječima rekao prije desetak dana mislim u Ugljeviku da ne tražim otprilike “ stranački dogovor se mora poštovati i svaka stranka dobiti radnih mjesta proporcionalno broju glasača“ a stručnjake ko hebe jer otkud mesar u pokušaju zna da TE nije bijelo stado i da ga ne može čuvat svaka šuša. Ko je stručnjak određivaće mesar u pokušaju, nastavnica engleskog u pokušaju, polupismeni Miljan Aleksić i njima slični. Dobro ti znaš al se praviš blesav da je rekao tačno ono što i misli jer po tom obrascu postupa otkad je vlast a sad je izgubio kompas pa počeo i tme da se hvali. Dobro ti znaš da je to što misli priča i radi potpisana smrtna presuda i za školstvo i za državu i za društvo i za to te boli curac bitno je da ti plivaš makar i u govnima a ovo je jedini način, u svim normalnim državama takvi kao ti čuvaju goveda ako ih imaju jer za ovce nisu sposobni sitne su, pogubiće ih.
    Nemam pojma ko u Sa određuje ko je terorista ali sam siguran da taj nije ni nestručniji ni nemoralniji od Galijaševića, Ćeranića i ekipe i pitanje ko to radi u Sa vrtiš do besvjesti iako na to možemo malo uticati ali nikako da postaviš pitanje ko to i zašto baš on radi uBL iako se tu pitamo 100%?

 17. Prvo sam pročitao sve komentare a zatim tekst.Mladi u svim strankama opozicije su malčice gori talog od najgoreg mladosti iz režimske stranke.
  I jedni i drugi su gola neradnička bagra,koja egzistira samo zato što su mu baka i deka radili za UDBU i bili potkazivači.
  Režimska mladost barem zna za red, čekaju svoj red da im teta Slobodanka da pitanja za konkurs iz svoje ruke ,ili odlazak svekrve u penziju da naslijedi radno mjesto ili u najboljem slučaju dolazak glavnog Baje pod šator da mu sve svide svojim alkoholisanjem i posao dobiju već sutra u državnoj firmi brz obzira imaju li uopšte škole.
  A svi ostali do tada ćute i strpljivo čekaju red.
  Za razliku od režimske mladosti opoziciona vrši pritisak, vrišti,pljuje i ucjenjuje opštinske odbore da po svaku cijenu ulaze u vlast.
  Valja naći posao guslaru sa Ilićke koji kada mu je ponuđen posao na kojem danas radi naš Zametica,guslar je otišao na proteste u Banja Luku. Takva mladost će nama donijeti dobro,daleko im lijepa kuća.
  Zbog takvih opozicione stranke bi kolaborirale i sa Erdoganom lično.
  Zbog takvih su sluge i u Sarajevu.
  A ova gospođica Ljubinka neka ide, što prije to bolje. Pametni i obrazovani mogu samo biti ubijeni od strane režimskih ubica ili biti obmanuti od strane opozicije.

  1. Mladene sve je tačno ali nisu oni krivi vođe današnje opozicije su postavile pravila igre i visinu letve.Da su prvog koji je vršio pritisak ,vrištao…. ispratili iz partije nogom „u najosjetljiviji dio njegove poetske duše“ (Alan Ford) drugi bi brzo skontali koliko je sati i prilagodili se situaciji. Međutim tadašnja opozicija a današnja vlst je formirana od najgoreg šljama i otpada iz pokojnjeg socijalizma i oni su naravno postavili pravila po svojoj mjeri i tako smo dospjeli dovde..Sektaška omladina sigurno nije bolja a možda je gora samo što je njima vrištanje kontraproduktivno jer time ne mogu nikoga ucijeniti prelaskom na drugu stranu.Očekivati od par DIFovaca da će nešto promjeniti je idiotizam ali je manja brzina kad već ideš u pogrešnom smjeru prava stvar pa tako, možda i naivno, vjerujem da bi se u slučaju da pobjedi „opozicija“ u pogrešnom smjeru kretali sporije. Ovi su obezbjedili unuke unučadi i opet malo a recimo za Govedaricu mislim da mu je životni san da jednog dana posadi unuke na koljeno pa gusla kako je smjenio strašnog Smail Agu Dodicka a još ako im uspije obezbjediti stan u Bgd da ne moraju ko on ponavljati gradivo trčeći oko studenjaka onda sreći niđe kraja……

 18. Избор МИЛОРАД ДОДИК Vs. МЛАДЕН ИВАНИЋ за српског члана колективног Предсједништва дејтонског недоношчета БејХа, је у ствари избор између „СРПСКОГ ОРБАНА“ (Додика) и „СРПСКОГ ЖЕЉКА КОМШИЋА“ (Иванића). То је најприближнија аналогија. Исти је случај и окршајем Цвијановићка Vs. Говедарица, на нивоу РС.

  Једино Срби који имају неодољиву „DEATH WISH“ гласаће за овај другопоменути пар западњачких тројанских корисних идиота, послушника и извршилаца англоамеричко-њемачке (НАТОовске) иниЦИАтиве. То би био тријумф Бакира, Сарајева и антисрпске, клинтоновско-сорошевске глобалистичке „Дубоке државе“. Послије тога слиједи НАТО, пребацивање перспективне војне имовине на Сарајево, чланство у НАТО-у, елиминација „руског утицаја“, додатна унитаризација, централизација, и на крају…. празна љуштура звана Р. Српска

   1. .
    1. септембра 2018. у 11:03
    Ako je ovo tacno izaci cu na izbore i glasati za Lazarevica, iako sam planirao apstinirati.
    .
    1. септембра 2018. у 19:50
    Jedino ce idioti glasati za bilo koga!
    Svaka čast svaki dan u svakom pogledu sve više i više napreduješ možda jednog dana budeeš i precjednik. Za sad su ipak oni jači pa tako baja i Alijim mali za dan uspiju promjeniti mišljenje i po desetak puta a od tebe je bolji i Simaga i on uspije 2-3 puta mislim promjeniti mišljenje ne ono drugo to nemere nijednom

   2. mica, Jesi li cuo nekad za sarkazam?
    Od cega si tako otupio? Od partije i izbora?
    Ono, ne diraj mi u izbore i partiju, svake dvije godine lozim se na to, moj zivot bez izbora i partije bio bi besmislen i prazan?
    Sve oko mene je crno-bijeli svijet, rece stihoklepac a ja bih dodao polusvijet.

   3. Мицо,

    буди конкретан.

    По чему су закључио да ја мијењам мишљење 2-3 пута дневно?

    Наведи примјер…

    Ја мислим да управо ја од свих коментатора највише поткрепљујем своје коментаре линковима.

    Моји ставови су темељни и свима познати.

    Једино се вама из телалука чини да се мијењању.

 19. Samo departizacija drustva! Koliko god krivili jedne ili druge, ako ste simpatizer neke partije, vi ste glavni krivci. Od milion stanovnika imamo 500 000 clanova neke od partija. To je strasno! Gospodo, najveci krivac masovnog egzodusa je partokratija, kako poziciona, tako i opoziciona. Treba osnovati udruzenje gradjana ciji ce glavni cilj biti departizacija drustva. Promovisati isclanjivanje iz partija, i pruzanja bilo kakve podrske partijama…

 20. Dobro Vece. Moje ime je slobodan bob vaskovic, zvani, nezaustavljiva verbalna dijareja. Ja volim sve sto vole mladi, tj. da zagovaram mrznju i, paranoju kroz moje postove, to je moj FORTE. Sve to bez ozbiljnih posledica jer ovde se ceni govor mrznje, a i placa se dobro. Zbog toga ja rangiram kao najsmrdljiviji poltron u ovoj maloj zemljici zvanoj RS,a verovatno i sire. Moj profile, za znatizeljne: Mesto boravka, rs, zna se. Boja kose: Arijevsko plava. Muzika koju volim: Volim da slusam sebe dok mastrubiram. Omiljena kvotacija: svi osim mene imaju vrednost pribadace. Interes: Pokusavam da pronadjem svoj penis. Zivotni cilj:biti govno.
  Moja glasna razmisljanja: Prolazim kroz zivot misleci da me zene ne vole zato sto sam totalni gubitnik.Medjutim, prava je istina, sumnjam od nedavno, da me ne vole zato sto sam totalni SUPAK.

  1. Ооооо, Сабахуд’не, талибанско-муџахедински граЏанистички вехаблијо, исламо-фашистички сљедбениче Ејупа „ЈугослАвена“ Ганићија и Аћиф Ефендије? Максуз селам хаирлијо. Јеси л’ скоро шљего с брда уСарај’во. Шта се ради у Соколовић колонији? Је л’ Сарај’во, Џе је некад било, факир-фукаро? Шта има новога (тазе & абузензе) у завиЋају: Тутину, Бродареву, Сјен’ци, Рожајама, Гузињу…?
   Гузи ли се шта, фурунџијо….? Или по обиЋају сви тебе гузе, педерчино?
   Смири се мало, schoo-pack ефендијо. Не узбуЏуј се, превише акшамлијо. Видиш да ти није добро.
   Bye & Bye, Scotte…
   и поселами Хасета, Семездина и остале хаирли инсане из племена старих ХаЂихафиздервишхалидмулајусуфалиедхемЧумуровића.

   И не заборави: ISIS-а ти ми мога … вел’косрпскога! 😉

 21. mica, Jesi li cuo nekad za sarkazam?
  Od cega si tako otupio? Od partije i izbora?
  Ono, ne diraj mi u izbore i partiju, svake dvije godine lozim se na to, moj zivot bez izbora i partije bio bi besmislen i prazan?
  Sve oko mene je crno-bijeli svijet, rece stihoklepac a ja bih dodao polusvijet.

 22. Тачно тако тачкице, само департизација друштва, јебеш државу која нема ни милион становника, а има преко 300.000 чланова партија.

  О томе сам писао, објавио само око педесет колумни о овој, као и о много других битних тема на овом порталу, зато МИЦА и не може да поднесе Лазаревића.

  Ово коментаришем због нечег другог, тема јесу млади, управо сам сад подржао на БН порталу Унију студената и њихово храбро објављивање куповних диплома.

  Бог им дао све, о томе сањам, то младости са државних факултета!

  На то сам вас и позивао, да се буните, да не идете у партије да вам младу бунтовничку душу не униште политичке курве и купљене студентске вође, да прозовете своје професоре да се умијешају својим ауторитетом, да….

  Да преко друштвених мрежа растурите спрегу политичких лихвара и „бизмиСмене“, оних који су до имбецилности довели српски народ, оних који су вам родитеље оставили без посла, тиме и достојанства, вас без срећне младости и извјесне будућности.

  Прочитај МИЦО и ТАЧКИЦЕ моју колумну од фебруара прошле године под називом „БУНИТЕ СЕ МЛАДИ, СВИ ВАС ЛАЖУ И ЗАЈЕБАВАЈУ“, има у архиву.

  Тако се ради за државу кад имаш часне намјере и знаш знање.

  Наравно,молим вас не мудрујте око ангажовања у политици, доказ да једино можеш нешто промијенити у држави ако се политички организујеш јесу ЗЕЛЕНИ Европе.

  Од како су добили прилику, задњих деценија су препородили те земље, што то не би у Српској урадили наши ЗЕЛЕНИ, да нема ту нешто непознато да се ради, напротив.

  Само треба хтјети, знати организовати и примијенити оно што су други већ урадили, зар не?

 23. Да допуним прошли коментар, значи, слажем се са изјаввом да не можеш ништа промијенити ако се за своју идеју ниси политички ангажовао.

  Понављам, „за своју идеју“, не да идеш у партије које су уништиле Републику Српску, да као млад и писмен човјек будеш слуга неокомунистичким политичким курвама и „бизмиСменима“ са куповним дипломама.

 24. Чуди ме да нико ништа не написа на мој коментар подршке младим студентима, све поводом иницијативе УНИЈЕ СТУДЕНАТА СРПСКЕ да се испитају куповне дипломе?

  Е видите, Ниџо ће између осталог узорати у кампањи по том питању, на крају крајева, имам на то морално право.

  Писао сам овдје годинама о томе, објављивао колумне, позивао младе студенте да одјебу партијске студентске вође,да напуштају партије, да разјебу преко интернета лоповску банду, од локала, до виших нивоа ба, да их-растуре-раскринкају, да своје родитеље и старе замоле да их послушају, јер се о њиховој будућности ради, да……………

  Још једном БРАВО, ако сам имало доприњео да се пробуди та свијест, онда нисам узалуд изгубио године борећи се за нормалну државу.

 25. Гдје си ЗМАЈУ брате, хвала лијепо, подржимо ову омладину.

  Има ли бољег начина, него да се одвоји српска памет, од куповне памети, наравно, после моралног уздизања иде позитивна стваралачка енергија у народу, или изнуђена ПРВА ПРАВА ПОСЛЕРАТНА ОБНОВА.

  Посљедично иде владавина права, па умјесто у посланичке клупе, да политички шљам и „бизмиСмене“ са куповним дипломама ставимо тамо гдје им је и мјесто, поздрав.

 26. Сад ће Мица опет да каже да ја њега убјеђујем да вјерује мени, а не својим очима и ушима.

  Министар Мехтић је гостовао на једној сарајевској телевизији, вече прије сједнице на којој се расправљало о његовој смјени и по обичају се налупао глупости.

  Прије неколико дана је рекао да има поуздане доказе да РС-власт спрема инциденте у Бањој Луци, а синоћ је реАко да има индиције.

  За министра безбједности су исто поуздани докази и индиције?!
  Али о том потом.

  Међутим, како Вукота Говедарица рече да стоји иза свега што каже Мехтић, користим прилику да га упитам да ли стоји иза Мехтићевих ријечи из 40.00 минуте овог интервјуа ( http://www.youtube.com/watch?v=SzRfr4W6cAo )
  у којем Мехтић каже да је по њему требало мирно да се разиђемо и да је било логично да све југословенске републике постану државе!?

  Ако је ово став СДС-а данас, онда молим предсједника СДС-а да компаративно упореди овај став свог министра иза којег стоји, са ставом СДС-а из времена пред сами рат.

  Овом изјавом СДС-ов министар је негирао све што је СДС радио деведесетих, дао за право онима који су одржали референдум о сувереној БиХ и српску борбу за равноправност у БиХ пљунуо.

  Прије него ме покушате демантовати, преслушајте Мехтића од 40.00 минута па онда удружено у напад на Симу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *