Основано Удружење инжењера заштите и здравља на раду

У Бањалуци је основано Удружење инжењера заштите и здравља на раду, прво овакве врсте на нашим просторима. Основни задатак синоћ основног удружења јесте да допринесе уређењу и унапређењу заштите и здравља на раду као веома битне области за свако друштво. "Удружење ће у наредном периоду радити на проширењу чланства, а прве конкретне активности биће за […]

субота, фебруар 27, 2016 / 13:54

У Бањалуци је основано Удружење инжењера заштите и здравља на раду, прво овакве врсте на нашим просторима.

Основни задатак синоћ основног удружења јесте да допринесе уређењу и унапређењу заштите и здравља на раду као веома битне области за свако друштво.

"Удружење ће у наредном периоду радити на проширењу чланства, а прве конкретне активности биће за Свјетски дан безбједности и здравља на раду 28. априла", саопштено је из новооснованог Удружења инжењера заштите и здравља на раду.

На синоћ одржаној оснивачкој скупштини Удружења инжењера заштите и здравља на раду за предсједника Скупштине удружења изабрана је Снежана Петковић, а за предсједника Удружења Никола Шобат.

Из Удружења напомињу да су оснивање асоцијације подржале све институције које се баве питањима заштите и здравља на раду, посебно Министарство рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске и ресорни министар Миленко Савановић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *