12:44 Тужилаштво БиХ "преузело" случај Давида Драгичевића, али не истражује убиство, него повреду службене дужности12:34 Мјешовити тим: Министрица Давидовић обишла фудбалере са Дауновим синдромом12:30 Је ли могуће да ће коначно неко одговарати: Вишковић тражи одговорне за уништење 1.300 вакцина у Приједору12:19 Република Српска и Покрајина Војводина - специјално и паралелно управљање отпадом (провјерите јесу ли портпароли то добро превели у загради)09:59 Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака09:36 Фолклор у Хрватској: Јесте ли згрожени?08:18 Стоп лицемјерју: Српска и Србија се слажу са Хрватским поштама!19:21 ПДП након партијског састанка тражи од Вишковића да одговори да ли се Влада РС кришом задужила 800 милиона КМ17:05 Никола Дабић: Срдачан поздрав из Републике Српске за Шејлу Камерић16:46 Какву је приредбу припремила администрација Градског Сина Драшка за 22. април?

Осиромашени уранијум и сирота Србија: Вулин обећао да ће продужити гдје је Тадић стао

Министарство одбране и Војска Србије активно ће учествовати у истраживању посљедица НАТО бомбардовања, рекао је министар одбране Александар Вулин.

субота, 19 маја, 2018 / 22:07

"Војска Србије је то радила и одмах након 1999. године, али је то у једном тренутку заустављено и више се нико није бавио том заиста важном темом и за нас, али и за будућност наше деце. Министарство одбране учествује у Комисији коју је формирала Влада Србије, али ће са великим задовољством учествовати и у Комисији коју је формирала Народна скупштина", рекао је Вулин.

Он је навео да ће Министарство дати све податке којима располаже и учиниће све да се до истине дође и да се зна како ће се посљедице бомбардовања односити на све, али и ко је одговоран за све што се десило, саопштено је из Министарства одбране Србије.Оставите одговор