Осам репрезентативаца потписало писмо против Удовичића

Када се бура на мору дигне, чак и њени први обриси дјелују застрашујуће. Нешто слично управо је почело да се дешава у српском ватерполу јер је осам репрезентативаца потписало писмо управи Савеза у коме изражавају незадовољство радом селектора Дејана Удовичића.  Садржај "писма незадовољства" за сада је тајна за већи дио јавности. Оно што је једино […]

понедељак, октобар 15, 2012 / 16:52

Када се бура на мору дигне, чак и њени први обриси дјелују застрашујуће. Нешто слично управо је почело да се дешава у српском ватерполу јер је осам репрезентативаца потписало писмо управи Савеза у коме изражавају незадовољство радом селектора Дејана Удовичића.

 Садржај "писма незадовољства" за сада је тајна за већи дио јавности. Оно што је једино познато, то је да рад стратега "делфина" није по вољи свима који "делфине" чине.

"Имао сам увид у текст писма. Суд о њему даће Стручни савет и управни одбор, а потом ће одговор да добију играчи и јавност", рекао је предсједник Ватерполо савеза Србије Велибор Совровић за РТС.

Како наводи "Спорт", међу потписницима писма се не налазе капитен "делфина" Вања Удовичић и Филип Филиповић, једини репрезентативци Србије који играју за Раднички из Крагујевца, чији је тренер управо Дејан Удовичић.

Са друге стране, исти извор тврди да су писмо потписали доскорашњи репрезентативни чувар мреже Слободан Соро, те Живко Гоцић, Андрија Прлаиновић, Никола Рађен, Слободан Никић, Живко Гоцић, Стефан Митровић и Душко Пијетловић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *