Орландо Блум поново вилени

Енглески глумац Орландо Блум вратиће се улози Леголаса у филмској адаптацији Толкиновог романа "Хобит", саопштио је холивудски режисер Питер Џексон. Још од децембра колају гласине да ће Блум бити у глумачкој постави, иако његовог лика нема у Толкиновом роману. "Пре десет година, Орландо Блум је буквално створио лик Леголаса. Узбуђен сам што ће се вратити […]

понедељак, мај 30, 2011 / 13:56

Енглески глумац Орландо Блум вратиће се улози Леголаса у филмској адаптацији Толкиновог романа "Хобит", саопштио је холивудски режисер Питер Џексон.

Још од децембра колају гласине да ће Блум бити у глумачкој постави, иако његовог лика нема у Толкиновом роману.

"Пре десет година, Орландо Блум је буквално створио лик Леголаса. Узбуђен сам што ће се вратити у Средњу земљу", написао је Џексон на свом Фацебоок профилу.

"Узбуђен сам што ћу поново радити са Орландом. Чудна ствар је што ја дјелујем старије, а он не! Претпостављам да је зато одличан као вилењак", додао је режисер, преноси сајт "Диџитал спај".

Блум ће се у "Хобиту" придружити колегама са којима је радио на трилогији "Господар прстенова" – Елајџи Вуду, Кејт Бланшет, Хјугу Вивингу, Ендију Серкису и Ијану Макелену.

Први дио филма "Хобит" у биоскопе ће стићи у децембру 2012.Оставите одговор