Ораси успоравају развој рака дојке
Жене које се боре са раком дојке требало би да уведу орахе у свакодневну исхрану, јер су плодови овог коштуњавог воћа веома богати антиоксидансима. Свакодневно конзумирање ораха успорава развој рака дојке, показали су резултати истраживања групе научника с америчког Универзитета Маршал. Ораси су веома богати антиоксидансима, тако да штите ћелије и омогућавају дужи живот, пренјели […]
Жене које се боре са раком дојке требало би да уведу орахе у свакодневну исхрану, јер су плодови овог коштуњавог воћа веома богати антиоксидансима.
Свакодневно конзумирање ораха успорава развој рака дојке, показали су резултати истраживања групе научника с америчког Универзитета Маршал.
Ораси су веома богати антиоксидансима, тако да штите ћелије и омогућавају дужи живот, пренјели су француски медији.
Они су истакли да је довољно конзумирање 56 грама ораха дневно да би се помогло женама у борби против рака дојке.
Ради се о истраживању које је показало да оно што једемо може да утиче на здравље и начин на који тјело функционише и реагује на болести.