Општа мјеста: Бореновић за Модричу као град привреде и пољопривреде

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је вечерас да Модрича мора постати "град развијене привреде и пољопривреде, грана које треба да буду замајац укупног привредног развоја".

четвртак, 9 августа, 2018 / 01:20

Он је оцијенио да ова општина има људске потенцијале који, како каже, предвођени ПДП-ом и коалиционим партнерима, могу овај крај оживјети.

"Визија ПДП-а је демографска, морална, економска и људска обнова Републике Српске, које заједно гарантују бољи живот и будућност Српске", рекао је Бореновић новинарима након разговора са мјештанима Скугрића код Модриче, руководством и члановима Општинског одбора ПДП-а, те кандидатима ове партије за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири.

Носилац листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири Милан Ђукић напоменуо је да је ПДП међу првим странкама у Српској изашао са програмом обнове Републике Српске.

"У разговору са грађанима указујемо на потребу обнове свих људских и привредних капацитета које имају Република Српска и овај простор", рекао је Ђукић.

Он је изразио очекивање да ће ПДП у овој изборној јединици освојити најмање један посланички мандат.

Разговору са грађанима присутвовао је и предсједник Општинског одбора ПДП-а Милутин Поповић и предсједник Српске сељачке странке Републике Српске Гордана Видовић, која је кандидат ПДП-а за парламент БиХ.