20:15 Милан Тегелтија: Да ли могу физички боравити у Ефбиху?13:00 Државни тероризам: Предсједник Ирана оптужио Израел за убиство нукеарног научника у Техерану12:50 Преко тристо доживотних робијаша у Турској због неуспјешног покушаја пуча против Ердогана11:47 Премијера серије Кости у Српској од почетка 2021. на БН ТВ11:42 Отресање ногом: Одлазећа Влада ЦГ даје 80.000 еура против "Асимилације Црногораца у Србији"08:25 Ко каже да је Сјеверна Кореја изолована: Пјонгјанг закључан због короне08:21 Јупитер и Сатурн 21.12.2020. никад ближе још од времена Стефана Првовјенчаног23:45 Шаровић: Ако републичка власт посегне за измјенама закона о локалној самоуправи - осјетиће реакцију народа22:57 У Бањој Луци ни прага: Тенк са Кошара у меморијалном центру у Крушевцу20:08 Нацрт, не цртеж: Слободни умјетници улазе у закон као самостални + стручњаци у култури

Општа мјеста: Бореновић за Модричу као град привреде и пољопривреде

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је вечерас да Модрича мора постати „град развијене привреде и пољопривреде, грана које треба да буду замајац укупног привредног развоја“.

четвртак, 9 августа, 2018 / 01:20

Он је оцијенио да ова општина има људске потенцијале који, како каже, предвођени ПДП-ом и коалиционим партнерима, могу овај крај оживјети.

„Визија ПДП-а је демографска, морална, економска и људска обнова Републике Српске, које заједно гарантују бољи живот и будућност Српске“, рекао је Бореновић новинарима након разговора са мјештанима Скугрића код Модриче, руководством и члановима Општинског одбора ПДП-а, те кандидатима ове партије за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири.

Носилац листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице четири Милан Ђукић напоменуо је да је ПДП међу првим странкама у Српској изашао са програмом обнове Републике Српске.

„У разговору са грађанима указујемо на потребу обнове свих људских и привредних капацитета које имају Република Српска и овај простор“, рекао је Ђукић.

Он је изразио очекивање да ће ПДП у овој изборној јединици освојити најмање један посланички мандат.

Разговору са грађанима присутвовао је и предсједник Општинског одбора ПДП-а Милутин Поповић и предсједник Српске сељачке странке Републике Српске Гордана Видовић, која је кандидат ПДП-а за парламент БиХ.Коментариши