Опет превирања у СНС РС због страначког новца

Главни одбор Српске напредне странке /СНС/ у Републици Српској (РС) није прихватио финансијски извјештај странке за 2010. годину, због чега је Надзорном одбору наложено да изврши контролу, јер постоји основана сумња да је дио средстава од донатора утрошен мимо одлуке Главног одбора и Предсједништва странке. "До наредне сједнице Главног одбора имаћемо конкретне приједлоге и највјероватније […]

недеља, 6 марта, 2011 / 11:49

Главни одбор Српске напредне странке /СНС/ у Републици Српској (РС) није прихватио финансијски извјештај странке за 2010. годину, због чега је Надзорном одбору наложено да изврши контролу, јер постоји основана сумња да је дио средстава од донатора утрошен мимо одлуке Главног одбора и Предсједништва странке.

"До наредне сједнице Главног одбора имаћемо конкретне приједлоге и највјероватније ће доћи до покретања кривичних пријава против одговорних лица у странци, у првом реду против бившег предсједника странке Адама Шукала", рекао је Срни предсједник СНС-а за РС Јован Хаџи Митровић.

Коментаришући закључке са сједнице Главног одбора СНС-а, која је одржана јуче у Бањалуци, Митровић је рекао да ће странка у наредних мјесец дана радити на формирању нових одбора у општинама Српске у којима има повјеренике, а с циљем реализације плана развоја странке на цијелом простору РС.

Говорећи о актуелној проблематици неформирања власти на нивоу БиХ, Митровић је рекао да ова ситуација не иде у прилог никоме у БиХ, а најмање РС, јер тешка привредна ситуација може довести до догађаја сличних у окружењу.

"То прижељкују неки кругови у БиХ, међународној заједници и то не иде у прилог РС", рекао је Хаџи Митровић.Оставите одговор