ОО СДС Гацко: Милинковић прећутао Паповићеву лаж, а 38 радника ТЕ остало без посла

ОО СДС Гацко демантује наводе предсједника СО Гацко Паповића које je изрекao јуче на састанку са радницима општине Гацко, којима су уручени откази, да је ранија администрација општине тражила инспекцијски надзор на уговорима.

среда, 17 марта, 2021 / 12:24

Невјероватно је да је начелник Милинковић прећутао на ову лаж Рајка Паповића, иако врло добро зна ко је упутио позив да реагује Републичка инспекција рада.

Поред тога што су 38 радника оставили без радног мјеста, Милинковић и Паповић су наставили са безочним лажима, тврдећи да је администрација господина Радмиловића тражила инспекцијску контролу уговора сада већ отпуштених радника. Оно што је још више забрињавајуће јесте чињеница да Милинковић и Паповић исти сценарио пларнирају за раднике општинских јавних установа.

Позивамо предсједника Скупштине општине Гацко Рајка Паповића да покаже извјештај инспекторке која је провела контролу јер у њему стоји ко је тражио инспекцијски надзор јер ће се из тог документа видјети ко се одлучио поиграти са судбином 38 радника општине Гацко.

И док Милинковићев СНСД и остали сателити владајуће већине и након избора мимо правила запошљавају десетине радника у РиТе Гацко, Милинковић и Паповић су одлучили да своју моћ и бахатост искале на 38 радника гатачке општине. Актери јучерашњег састанка са отпуштеним радницима нису крили своје разочарење и револтираност због лажи и подвала које су Милинковић и Паповић понудили радницима, покушавајући да са себе оперу одговорност што ће 38 људи остати без посла.