Окршај титана: ДОДИК или ЦЕЦА?

Већ је преко 33.000 људи гласало на анкету јединог ћириличног портала западно од Дрине. Ко је популарнији? Пише: Саша Захаровић Неки кажу да је изборни штаб Рајка Васића дошао до тога да се потез довођења Цеце у центар Бање Луке; пореди са два довођења Бориса Тадића (Бијељина – Добој). То је ваљда оних 2:1 за […]

петак, октобар 1, 2010 / 20:00

Већ је преко 33.000 људи гласало на анкету јединог ћириличног портала западно од Дрине. Ко је популарнији?

Пише: Саша Захаровић

Неки кажу да је изборни штаб Рајка Васића дошао до тога да се потез довођења Цеце у центар Бање Луке; пореди са два довођења Бориса Тадића (Бијељина – Добој). То је ваљда оних 2:1 за Додика у односу на Огњена Тадића… која послије баш и није испала тачна.

Ово, осим да власти доводе у питање државу и естраду, сви сматрају да је на видеу који слиједи, једино Вуку Јеремићу било мало непријатно. Видно је укочен и млаког осмјеха, као да куса чорбу коју није закувао. Јербо како ће исти послије на Б92 објаснити да је „џускао“ на Цецу?

Жену која се доводи у везу са убиством човјека, чијим именом се зове улица, заправо булевар, у којем се налази радиодифузна агенција постДОСовске Србије? Оне што је зову Друга.
У прву брзину
У сваком случају, маса људи која је прекрила улице главног града послије тога, готово да није могла да се испразни из центра око пола сата. Ријеке људи су се сливале, мада су неки млађи говорили да им је пропало вече, јер је Цеца тако рано завршила; а избацивачи их неће пустити у препуне клубове, гдје су пристигли одрасли из околних, тзв. крајишких градова. Добро, они уосталом и немају право гласа.
Комшије из ужег центра БЛ, заграђивали су једни друге и остављали бројеве телефона у шоферкама, како би их могли звати, јер је мноштво свијета из Градишке, Прњавора, Српца, Мркоњића, Приједора, Дубице, Добоја… дошло да види Цецу и Додика.

И муслимански политичари су се трудили својски да уз помоћ естраде дођу до гласова. Тако је након човјека који пјева хит: Спавај кћери, спавај кћери јер знам да си гладна… Зато дуже спавај; у редовима Странке за БиХ Хариса Силајџића; и СДА прибјегла триковима естрадне мисли. Тако сте као кандидата за посланика у Народној Скупштини Републике Српске у Изборној јединици бр. 2 (оно са српском заставом, као Дума што изгледа), могли видјети Халида Муслимовића. Орахова углавном.

Како је Халид прошао, а како Цеца, видјећемо кад ЦИК да коначне резултате.
Прва српска телевизија

Нема више ТВ Фокс. Екипа телевизије чија информатива је пребјегла са БК телевизије, коју је уништио Млађан Динкић, уз прешутни благослов Војислава Коштунице, више није америчка. Наводно да је у питању грчка телевизија, постала од некадашњег Фокса, тј. да је грчки капитал сада већински. Зашто онда није ћирилични лого исте, кад је грчка тв и то у Србији, није јасно. Као друга страна телевизија у Србији (уз Б92 из Сорошевог капитала), и она заступа интересе странаца у Србији.

Да је смију припустити на кабл у БиХ, или барем главне градове РС, подерала би ОБН за три секунде. Тако смо једино на ове двије телевизије могли обилато видјети Чедомира Јовановића, односно заступање интереса Друге Србије. Колико ће сада бити другачији приступ, видјећемо. Остале су још ТВ Авала, Кошава, РТС1 и РТС2, Пинк, Пинк мјузик, Пинк мувис, Пинк кидс, Пинк БХ..???

На свим овим потоњим ТВ станицама, Ц-Е-Ц-А је радо виђен гост. Па ви видите.Оставите одговор