Око међе се да надгорњавати и снијегом

Предсједник Борачке организације Града Бања Лука Горан Рогић, тврде мјештани засеока Мандић, свакодневно им загорчава живот.

понедељак, 11 децембра, 2017 / 16:34

Кажу да им посљедњих годину дана прави проблеме са приступним путем до куће који се користи генерацијама уназад. Сукоб је кажу кулминирао када је за викенд, на очишћен пут набацао снијег, да не би могли аутом да приђу кући.

Рогић за БЛМојГрад каже да је земља његова, али тврди да не забрањује пролазак комшијама. Каже да је у суботу чистио снијег из свог дворишта.

" Зими набацује снијег, љети паркира ауто, добацује, пријети, методе су застрашивања и притисака којима се служи уназад неколико година" написале су Рогићеве комшије у обраћању порталу БЛМојГрад. Ријеч је о путу за засеок Мандићи на Мањачи којим се пролази до кућа, њива и земље СПЦ-а.

Сукоб траје дуже од године и све је завршило на суду. Док се чека пресуда, тврде мјештани, Рогић им свакодневно загорчава живот.



1 КОМЕНТАР

  1. Партија га поставила, партији служи..,додјелом станова и осталих борачких права уцјењује људе, сакупља страначку војску и то је то…тако сви раде,
    То и јесте сврха борачких организација.
    О овом уфураном лику не вреди ни слова трошити…,зло су они који су га поставили на ово мјесто