Одузето 1.500 флаша лажне „виљамовке“ опасне по здравље

Лесковачка полиција саопштила је данас да је открила и одузела око 1.500 флаша лажне ракије „виљамовка“ која није безбиједна за здравље људи и да интензивно трага за призвођачем и дистрибутером тог пића. – Фалсификована ракија није безбедна за људску употребу – наводи се у саопштењу и додаје да су заплијењене боце запремене од 0,7 литара, […]

среда, децембар 14, 2011 / 19:28

Лесковачка полиција саопштила је данас да је открила и одузела око 1.500 флаша лажне ракије „виљамовка“ која није безбиједна за здравље људи и да интензивно трага за призвођачем и дистрибутером тог пића.

– Фалсификована ракија није безбедна за људску употребу – наводи се у саопштењу и додаје да су заплијењене боце запремене од 0,7 литара, али се разликују од оригинала.

Спољашни изглед оригиналног пића разликује се од фалсификата по постојању лога фирме који се налази на затварачу флаше, "па се грађани упозоравају да добро обрате пажњу приликом куповине ове ракије".

Лесковачка полиција наводи и да у овом случају поступа по пријави предузећа "Поречје" из Вучја у којој се наводи да се на територији Србије обавља производња и дистрибуција алкохолног пића "виљамовка" која је фалсификат.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *