Обустављена истрага против Неђе Илића

Окружно Тужилаштво у Бањој Луци је због недостатка доказа обуставило истрагу против бившег директора "Шума Српске" Неђе Илића, потврђено је из Тужилаштва. "Послије почињених грешака у поступку и начину привођења Илића, издао сам наредбу тужиоцу да се истрага поновио спроведе. Након што је тужилац све испочетка исражио, донио је наредбу о обустави истраге, јер није […]

четвртак, март 7, 2013 / 12:41

Окружно Тужилаштво у Бањој Луци је због недостатка доказа обуставило истрагу против бившег директора "Шума Српске" Неђе Илића, потврђено је из Тужилаштва.

"Послије почињених грешака у поступку и начину привођења Илића, издао сам наредбу тужиоцу да се истрага поновио спроведе. Након што је тужилац све испочетка исражио, донио је наредбу о обустави истраге, јер није било довољно доказа", рекао је главни окружни тужилац Желимир Лепир.

Он је додао да је могуће да ће истрага у предмету "Шуме Српске" бити покренута по другој пријави и другом основу, односно по основу наплативих и ненаплативих средстава у том предузећу.

Полиција је Неђу Илића, бившег директора ЈП "Шуме РС", те бившег помоћника министра пољопривреде, шумарства и водопривреде РС, ухапсила у октобру прошле године због сумње да је злоупотријебио службени положај.

Послије хапшења, те саслушања у Окружном тужилаштву Бања Лука, тужилац је донио одлуку да нема основа за одређивање притвора10 КОМЕНТАРА

 1. „Врана врани очи не вади..“ Тужилац Лепир,његов сестрић бивши директор фонда здравства,Илић,Проко,Којић,су србачки огранак Додиковог политичко-мафијашког клана.Завили су и Србац и РС у црно.

 2. хахаха чу нема доказа..Сад ће Неђо да их тужи и опет по нашој грбачи…Народе, народе…. јадни народе….биједни народе…. стоооокоооо непоправљива!

  Од сада ћете пред изборе добијати само лијеве опанке, а десне после избора, баш како је то Никола Пашић некад радио!

 3. Додик:“Не ваља тужилаштво.“
  Опозиција:“ Ваља!“
  Тужилаштво:“Нисмо успјели наћи довољно доказа против Неђе.“
  Опозиција:“Не ваља тужилаштво. Додик лопов“
  Симо:“Не зајебајите рају.“

 4. „Врана врани очи не вади..“
  Njegos forever. Kako ono ide: Velikasi proklete im duse….

  Uvijek se sjetim kada su KUMA Milu Radisica prvi put sasslusavali istrazni organi pa kada su ga prijatelji poslije pitali: „Crni Mile sta to uradi a on ce njima: Ne znam ja nista meni su rekli da tako uradim da ce se malo dici galama ali da ce se na kraju sve dobro zavrsiti…

Оставите одговор