Објављен снимак осумњичених за убиство Немцова

Руска телевизија РЕН ТВ објавила је да су истражни органи дошли до снимака на којима се виде двојица осумњичених за убиство руског опозиционара Бориса Немцова. РЕН ТВ је раније јавила да су истражни органи пронашли аутомобил убице Немцова. Према подацима те телевизије, реч је о аутомобилу "ЗАЗ шанс" (верзија "шевролет ланос" произведена у украјинском предузећу). […]

четвртак, март 5, 2015 / 15:01

Руска телевизија РЕН ТВ објавила је да су истражни органи дошли до снимака на којима се виде двојица осумњичених за убиство руског опозиционара Бориса Немцова.

РЕН ТВ је раније јавила да су истражни органи пронашли аутомобил убице Немцова.

Према подацима те телевизије, реч је о аутомобилу "ЗАЗ шанс" (верзија "шевролет ланос" произведена у украјинском предузећу).

Након што је пронађено возило којим су убице побегле, оперативци су затражили све снимке камера на путу.

Поред тога, затражили су да се пронађу возачи који су возили тим путем у том тренутку и да се од њих узму снимци са камера, ако их је било у колима, преноси Тањуг.

Шеф руске Федералне службе безбедности Александар Бортников изјавио је да је током истраге о убиству опозиционог политичара Бориса Немцова идентификовано неколико осумњичених.

Бортников је рекао да су ти осумњичени само један правац који истражитељи разматрају, пренео је Ројтерс, позивајући се на руске медије.

Немцов је убијен у петак касно увече у центру Москве, недалеко од Кремља, два дана уочи великог митинга који је припремала опозиција.Оставите одговор