Новој банци главна признања

Признање за најбољу компанију у области банкарског стектора БиХ у овој години, коју је добила Нова банка Бањалука, представља потврду квалитета њеног пословања, рекао је замјеник директора те банке Горан Авлијаш. Авлијаш је истакао да ово признање, које додјељује Дирекција за избор најуспјешнијих менаџера и компанија југоисточне и средње Европе, важи за мјерило успјеха у […]

субота, 9 јула, 2011 / 08:12

Признање за најбољу компанију у области банкарског стектора БиХ у овој години, коју је добила Нова банка Бањалука, представља потврду квалитета њеног пословања, рекао је замјеник директора те банке Горан Авлијаш.

Авлијаш је истакао да ово признање, које додјељује Дирекција за избор најуспјешнијих менаџера и компанија југоисточне и средње Европе, важи за мјерило успјеха у земљама региона, саопштено је из Нове банке.

"С поносом ћемо га уврстити међу бројне награде које су потврда квалитета нашег пословања, примјене нових технологија и иновација, као и оствареног нивоа и промовисања друштвене одговорности и корпоративног управљања", рекао је Авлијаш, који је за Нову банку примио награду јуче на церемонији у Сарајеву.

У саопштењу се додаје да су пословни резултати Нове банке у претходној години, с обзиром на економске услове у окружењу, испунили очекивања и да је банка 2010. године имала 8,6 милиона КМ нето добити, као и пораст укупне пословне активе од 860 милиона и пораст кредитних пласмана, нарочито правним субјектима.

"Сваки дан добијамо у просјеку 20 нових штедиша. Стога сматрамо да ћемо и ове године остварити једнако добар финансијски резултат као и претходних година", истиче се у овом саопштењу.

На церемонији додјеле признања "Најменаџер и најкомпанија", Нова банка је добила признање за најбољу компанију, а директор Нове банке Милан Радовић признање за најбољег менаџераОставите одговор