Новинар Шон Хор пронађен мртав

Бивши новинар таблоида "Вијести из свијета" Шон Хор, који је јавно оптужио колеге да су се бавиле прислушкивањем телефона, пронађен је мртав у Вотфорду, саопштила је синоћ полиција. У саопштењу се додаје да је тијело мушкарца пронађено јуче ујутру на имању у Ленгли Роуду. За сада није објављено шта је узрок смрти, али полиција наводи […]

уторак, 19 јула, 2011 / 07:51

Бивши новинар таблоида "Вијести из свијета" Шон Хор, који је јавно оптужио колеге да су се бавиле прислушкивањем телефона, пронађен је мртав у Вотфорду, саопштила је синоћ полиција.

У саопштењу се додаје да је тијело мушкарца пронађено јуче ујутру на имању у Ленгли Роуду. За сада није објављено шта је узрок смрти, али полиција наводи да нема сумњивих околности.

Хор је раније изјавио "Њујорк тајмсу" да је прислушкивање телефона било много раширеније него што је то лист признао након што је полиција покренула истрагу.

Он је рекао и да је тадашњи уредник "Вијести из свијета" Енди Колсон од њега затражио да прислушкује телефоне. Колсон је одбацио ове оптужбе.0 КОМЕНТАРА