Нови сукоби у Каиру

Једна особа је погинула и више од 90 људи је повређено у сукобима неидентификованих нападача и демонстраната окупљених испред египатског министарства одбране, који су захтевали повлачење војних власти, саопштили су данас египатски званичници. Камење, петарде и празне стаклене боце летјеле су ноћас у уличним сукобима у Каиру где је један демонстрант погинуо, преносе агенције. До […]

недеља, април 29, 2012 / 20:35

Једна особа је погинула и више од 90 људи је повређено у сукобима неидентификованих нападача и демонстраната окупљених испред египатског министарства одбране, који су захтевали повлачење војних власти, саопштили су данас египатски званичници.

Камење, петарде и празне стаклене боце летјеле су ноћас у уличним сукобима у Каиру где је један демонстрант погинуо, преносе агенције.

До сукоба је дошло у предграђу Абасијах где су, како преноси египатска агенција Мена, становници овог предграђа напали демонстранте.

Египатско министарство здравља је саопштило да је већина лакше повређена.

Према тврдњама очевидаца, који кажу да су се током насиља чули и пуцњи из ватреног оружја, ни војска ни полиција нису покушали да зауставе насиље.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *