Нови спот Драшка Станивуковића прозива Милорада Додика и обећава недељу као обавезно нерадан дан

У новој предизборној видео-поруци гласачима, кандидат ПДП за градоначелника Бање Луке пародира Милорада Додика уз помоћ глумца и фотографије, те обећава недељу као нерадан за раднике у трговинама.

понедељак, 2 новембра, 2020 / 19:39

Саопштење уз спот доносимо у цјелости и без измјена:

Док политичари спавају, народ недјељом ради, а ствари би требале бити обрнуте, тврди ово кандидат за градоначелника Бањалуке Драшко Станивуковић који је објавио видео спот за увођење нерадне неђеље у којем се појављује један политичар са којим је Станивуковић често долазио у сукоб мишљења на сједницама Народне скупштине, али и ван ње. О коме се ради погледајте у видео клипу:

– Упамтио сам ријечи једне жене која ради као трговац у једном маркету и то скоро па сваку неђељу. Пожалила ми се како би њој и свим њеним радним колегама много значило када би неђељу имали као слободан дан за своју дјецу, породицу и одмор. Дуго сам о томе размишљао и од тога дана сваки дан сам сретао све више и више наших грађана који су ми то говорили, прича Станивуковић.

Са својим тимом након много разговора, анализа и сагледавања истог тог питања у другим земљама, донијели су, како кажу једину исправну одлуку, а то је да ће побједом у Бањалуци неђеља бити нерадан дан за наше трговце.

– Направили смо детаљну анализу са јасним питањем: Да ли ће ова одлука имати посљедице по економију града, те смо дошли до закључка да ће бити управо супротно: Продуктивност радника ће бити већа, а продаја иста. ВИШЕ НАС ЈЕ који бринемо о правима наших радника, зато гласај за нерадну неђељу и промјене, за боље своје породице и будућност дјеце, закључује Станивуковић.