Нови Пеперси стижу крајем августа

Нови албум бенда Ред Хот Чили Пеперс "Ајм вит ју" излази крајем августа. Чланови бенда Ред Хот Чили Пеперс потврдили су да њихов десети студијски албум излази крајем љета и да ће се, за разлику од радног назива "Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head", једноставно звати "Ајм вит ју". Бенд је на свом […]

уторак, 7 јуна, 2011 / 21:16

Нови албум бенда Ред Хот Чили Пеперс "Ајм вит ју" излази крајем августа.

Чланови бенда Ред Хот Чили Пеперс потврдили су да њихов десети студијски албум излази крајем љета и да ће се, за разлику од радног назива "Dr Johnny Skinz’s Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head", једноставно звати "Ајм вит ју".

Бенд је на свом сајту најавио да је коначни датум изласка 30. август.

Нове песме имају препознатљиви печат "Пеперса", али ће бити и неких музичких новина и "изненађења", изјавили су чланови.

Албум је продуцирао Рик Рубин, а први сингл који ће бити објављен зове се "The adventures of Raindance Maggie", чији је излазак најављен за 18. јул.

"Ајм вит ју" је први албум који су РХЧП снимили са новим гитаристом Џошом Клингхофером, након одласка Џона Фрушантеа. Пошто су последњи албум "Стадиум Аркадиум" објавили 2006, ово је и најдужа пауза коју су до сада направили између "избацивања" два студијска издања.Оставите одговор