Нови филмови на ЈуТјубу – али само у Америци

Већ неко вријеме на сервису ЈуТјуб могуће је погледати доста филмова, но нажалост искључиво независних филмских студија. ЈуТјуб мијења политику и објављује сарадњу с великим холивудским студијима. Током јучерашњег дана, представници ЈуТјуба објавили су да су остварили сарадњу с филмским студијима Сони Пикчерс Ентертејнмент, Ворнер Брос., Јуниверсал Пикчерс, Лајонсгејт и другима, а што резултује са […]

среда, 11 маја, 2011 / 12:45

Већ неко вријеме на сервису ЈуТјуб могуће је погледати доста филмова, но нажалост искључиво независних филмских студија. ЈуТјуб мијења политику и објављује сарадњу с великим холивудским студијима.

Током јучерашњег дана, представници ЈуТјуба објавили су да су остварили сарадњу с филмским студијима Сони Пикчерс Ентертејнмент, Ворнер Брос., Јуниверсал Пикчерс, Лајонсгејт и другима, а што резултује са око три хиљаде нових филмских наслова у понуди.

На ЈуТјубу је тако од сада могуће погледати легендарне филмске наслове који носе статусе култних филмова попут ‘Добрих момака’, но и нове радове, у којима смо недавно уживали у биоскопским салама. Изнајмљивање филмова кошта од 2,99 долара, па навише.

Нажалост, ова ЈуТјуб Мовис услуга доступна је искључиво корисницима на тлу САД-а, тако да ће остали морати да се задовоље доступним бесплатним филмовима.