Новак покренуо причу о малверзацији са улазницама, полиција почела саслушавања

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је полиција започела детаљну истрагу у којој ће бити саслушани сви који су имали везе са организацијом и продајом карата за Дејвис куп меч у Краљеву између Србије и Хрватске. "Након сумњи које је изнео Новак Ђоковић о постојању нерегуларности приликом продаје карата за меч […]

понедељак, март 2, 2015 / 15:34

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да је полиција започела детаљну истрагу у којој ће бити саслушани сви који су имали везе са организацијом и продајом карата за Дејвис куп меч у Краљеву између Србије и Хрватске.

"Након сумњи које је изнео Новак Ђоковић о постојању нерегуларности приликом продаје карата за меч Дејвис купа у Краљеву, полиција је започела деталну истрагу у којој ће бити саслушани сви који су имали везе са организацијом и продајом карата. У најкраћем могућем року биће обављене све истражне радње које треба да утврде да ли је у овом процесу било злоупотреба и кршења закона", рекао је Стефановић.

Према његовим ријечима, по прибављању свих информација јавност ће бити обавјештена о резултатима истраге.

Предсjедник Тениског савеза Западне Србије Предраг Петронијевић саслушан је јутрос у полицији због малверзација са улазницама за Дејвис куп меч између Србије и Хрватске у Краљеву.

Петронијевић је потврдио Танјугу да је дао изјаву у полицији, али није желио да говори о оптужбама и најавио да ће све да буде појашњено у саопштењу Тениског савеза Србије током дана.

Велика прашина подигнута је након што су улазнице "распродате" за свега 13 минута и велики број Краљевчана, који су скоро цијелу ноћ стајали у реду, остали празних руку.

Незадовољство том чињеницом по доласку у Београд изнио је и најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић.

"Изузетно сам разочаран. Да карте нестану после 13 минута то је просто немогуће. Уствари, могуће је ако пустите само 50 комплета у слободну продају, а притом на интернет сајту, где је писало да ће такође моћи да се купе, уопште ни не буду пуштене. На крају је испало да је све распродато, а продаја није ни почела. Јасно је да је ту неко учинио кривичну радњу и неко за то мора апсолутно да одговара", изјавио је, између осталог, Ђоковић за "Блиц".

Меч првог кола Свјетске групе Дејвис купа између Србије и Хрватске игра се у Краљеву од 6. до 8. марта.Оставите одговор