Нова сезона емисије Рекреативно

Саопштење о новим и старим садржајима Фронтал традиционално, усљед великог броја ријечи написаног на страним језицима, доноси само пресловљен.

петак, октобар 7, 2016 / 09:16

Саопштење о новим и старим садржајима Фронтал традиционално, усљед великог броја ријечи написаног на страним језицима, доноси само пресловљен.

ТВ Схоw “РЕЦреативно са Дијаном Тепшић” од ове седмице почиње емитовање пете сезоне на Алтернативној телевизији Бањалука, Хаyат ПЛУС и Хаyат МУСИЦ каналима.

Гледаоце који са нестрпљењем очекују нове епизоде очекују нови и занимљиви гости, инспиративне приче и догађаји из цијелог региона, као и нове рубрике. Хип хопер и ДЈ звијезда Гру је гост прве епизоде. Доносимо разговор са Лазаром и Уном, познатијим као ЛУ Арцхитецтс, о најновијим трендовима у архитектури и дизајну. За нову рубрику РЕЦ Влог Ива Солдо упоредила је Снапцхат и Инстаграм сториес. Wеекенд Медиа Фестивал је за многе био најбољи викенд у години, а посебна репортажа открива и зашто. Ово је само дио садржаја прве епизоде у новој сезони!

Овај ТВ схоw промовише креативност у покрету, са афирмативним и позитивним приступом. Концептом и квалитетом је другачији и иновативнији, те рађен по узору на свјетске ТВ формате уз кориштење најмање три камере приликом снимања и веома динамичну монтажу. Иако је првобитно био намијењен младим урбаним људима, већ дуго је незаобилазан и омиљен свим старосним генерацијама. “РЕЦреативно са Дијаном Тепшић” промовише младе, креативне и талентоване људе, културу, умјетност, спорт, иновације, музику и креативност уопште. Реакције публике показују да управо овај ТВ схоw држи пажњу свих генерација, који вријеме проводе испред ТВ екрана или на интернету гдје је свака од епизода такође доступна.

Схоw који се воли афирмативно промовише разне друштвене теме, инспиративне људе и догађаје. Креативци из разних сфера, као и познате домаће и регионалне личности (музичари, глумци, спортисти, умјетници) представљени су на непосреднији, забавнији и креативнији начин. Интервјуи са занимљивим гостима су спој топлих дирљивих и инспиришућих прича, од озбиљних и поучних, до комичних ситуација.

Поред већ добро познатих рубрика “РЕЦреативци”, “Јелен РЕЦ Стар”, “РЕЦ Евент”, “РЕЦ Фест”, од ове сезоне гледаоце ће обрадовати и рубрика “РЕЦ Фит” која је посвећена здравим животним навикама, од идеја за вјежбање до здраве исхране. Рубрика “РЕЦ Влог” доноси све информације, савјете и алате из области комуникација, односа с јавношћу, дигиталних медија, креативне индустрије, лидерства и предузетништва, док ће рубрика “РЕЦ Изазов” посебно одушевити женски дио публике. Ту је и рубрика “РЕЦ Дизајн” која ће многима помоћи са приједлозима за унапређење свог животног или радног простора, од рестаурације старих комада намјештаја, до нових идеја и дизајна простора.

Партнери схоwа су и у новој телевизијској сезони припремили занимљиве поклоне за све који прате Фацебоок страницу РЕЦреативно са Дијаном Тепшић.

“Поносни смо што је наш домаћи продукцијски ТВ пројекат током три године постојања постао бренд, као и на чињеницу да многи желе бити дио схоw-а, јер желе да се њихова прича чује и види на прави начин, те да управо њихова прича инспирише остале, што и јесте циљ нашег схоw-а. Управо због искрених реакција, рејтинга гледаности и емоција публике, као и људи који су имали прилику да буду дио схоw-а, добио је слоган – схоw који се воли”, поручује Дијана Тепшић, ауторка пројекта.

Агенција Плаy Теам продукцијски реализује овај ТВ схоw већ трећу годину, а посебно су поносни на овај ТВ пројекат и радују се новим изазовима и авантурама. Продукцијска екипа заједно са Дијаном трагају за новим домаћим и регионалним занимљивим причама које ће вас сигурно одушевити. Од октобра до августа 2017. године, вас очекује још једна узбудљива и занимљива ТВ сезона која се не пропушта.

Нове епизоде пратите на АТВ Бањалука петком од 17 сати, недјељом од 23.30, као и уторком од 16 сати. Сваке седмице схоw се емитује и на Хаyат ПЛУС и Хаyат Мусиц каналима, док је свака епизода доступна и на Плаy Теам Yоутубе каналу. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *