Њујорк: 13 лица убијено, а 26 рањено

БИНГАМТОН – Најмање 13 лица је убијено а 26 рањено када је непознати нападач отворио ватру унутар зграде Грађанског удружења државе Њујорк у мјесту Бингамтон, саопштиле су синоћ федералне и власти државе Њујорк. Према истим изворима, нападач је извршио самоубиство и дуго нису могли открити његов идентитет, пошто је био међу мртвима, али је касно […]

субота, април 4, 2009 / 06:27

БИНГАМТОН – Најмање 13 лица је убијено а 26 рањено када је непознати нападач отворио ватру унутар зграде Грађанског удружења државе Њујорк у мјесту Бингамтон, саопштиле су синоћ федералне и власти државе Њујорк.

Према истим изворима, нападач је извршио самоубиство и дуго нису могли открити његов идентитет, пошто је био међу мртвима, али је касно синоћ јављено да је ријеч о азијатском усељенику.

Неколико званичника државне полиције изјавило је да је нападач ушао у једноспратну зграду Грађанског удружења у централном дијелу Бингамтона и отворио ватру.

Неименовани високорангирани полицијски званичник рекао је америчкој медијској кући "Еј-Би-Си" да је 13 лица погинуло, а 26 рањено.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *