Њемачки купци најзадовољнији Волвом

У посљедњем Ј.Д. Пауер истраживању задовољства њемачких купаца, шведски произвођач аутомобила Волво је заузео прво мјесто међу брендовима у 2011. години, испред свих њемачких премијум брандова и свих јапанских произвођача, који су доминирали овим истраживањем већ неколико година. Поред свеукупне побједе, два Волво модела су се попела на подијум, када је у питању поредак производа. […]

уторак, 19 јула, 2011 / 20:06

У посљедњем Ј.Д. Пауер истраживању задовољства њемачких купаца, шведски произвођач аутомобила Волво је заузео прво мјесто међу брендовима у 2011. години, испред свих њемачких премијум брандова и свих јапанских произвођача, који су доминирали овим истраживањем већ неколико година.

Поред свеукупне побједе, два Волво модела су се попела на подијум, када је у питању поредак производа. У средњем сегменту, Волво В50 је освојио сребро, док је у пословној класи, Волво В70 освојио бронзу.

„Ово је доказ високог нивоа квалитете, поузданости и сервиса који нудимо нашим купцима“ – тврди Стефан Јакобy, предсједник Волво Кар корпорације.

„Изузетно смо задовољни постигнутим резултатима, обзиром да су управо купци најбољи познаваоци предности и мана њихових аутомобила, а нарочито купци премиум аутомобила, који су изузетно захтјевни по питању квалитете аутомобила.