Нисам више члан СПС: Соња Давидовић се са осмијехом одрекла Селака

"С обзиром на то да је руководство Социјалистичке партија Српске изнијело ставове у који нису у складу са мојим политичким ставовима и опредјељењима имам потребу да кажем да више нисмо дио истог политичког тима", каже министарка породице, омладине и спорта у Влади РС.

уторак, 28 септембра, 2021 / 12:35

Свој радни вијек, који траје већ тринаест година, започела сам у Влади Републике Српске, прво као волонтер, потом као службеник а онда и начелник у Министарству правде. Преузела сам функцију министра вјерујући у програм Владе Републике Српске и трудила се од преузимања мандата да радим најбоље што могу и у најбољем интересу грађана Републике Српске, поготово оног дијела популације из ресорне надлежности министарства на чијем сам челу.

Вјерујући и даље у оно што радим и у програм Владе Републике Српске, желим да завршим свој мандат и реализујем и завршим пројекте које сам започела јер искрено вјерујем у успјешну реализацију нашег плана и програма. Социјалистичка партија Српске је партија у којој су моји пријатељи, добри и вриједни људи, с којима сам провела вријеме вјерујући у наше заједничке циљеве али у овом моменту наши путеви се разилазе јер се руководство Социјалистичке партије Српске опредијелило за један пут на којем ја себе не видим.

Када бих се одлучила да кренем тим путем значило би да обезвређујем све што сам до сада радила а то не могу учинити јер као одговорна особа стојим иза сваког свог поступка" – наводи се у изјави министра породице, омладине и спорта, Соње Давидовић.