Николић: Учествујем у другом кругу

Предсједнички кандидат Српске напредне странке Томислав Николић рекао је да ће учествовати у другом кругу избора за предсједника Србије. Он је поручио предсједничком кандидату коалиције "Избор за бољи живот" Борису Тадићу и Демократској странци да избори у недјељу 20. маја "морају да буду демократски, фер и поштени". Николић је истакао да борба напредњака за утврђивање […]

недеља, 13 маја, 2012 / 12:21

Предсједнички кандидат Српске напредне странке Томислав Николић рекао је да ће учествовати у другом кругу избора за предсједника Србије.

Он је поручио предсједничком кандидату коалиције "Избор за бољи живот" Борису Тадићу и Демократској странци да избори у недјељу 20. маја "морају да буду демократски, фер и поштени".

Николић је истакао да борба напредњака за утврђивање "правих резултата" избора неће престати и да ће они у томе користити све законске могућности. "Нећемо дозволити да нас преваре, чак и по цену да на бирачким местима на којима приметимо крађу избори и не буду довршени", навео је Николић.

Лидер напредњака рекао је јуче у Новом Саду да је близу одлуке да уопште не учествује у другом кругу предсједничких избора, јер би тиме, како каже, дао легитимитет изборној крађи почињеној на изборима одржаним 6. маја, док је Предсједништво СНС-а одлучило да не призна резултате ђурђевданских избора.

Републичка изборна комисија одбацила је јуче као неоснован приговор Николића којим је тражио поништавање избора у Србији на свим нивоима.0 КОМЕНТАРА