Николић напустио болницу

Лидер напредњака Томислав НИколић напутио је јутрос Београдски клиничко болнички центар у Новом Београду, саопштила је новинарима представница Информтивна службе Српске напредне странке. Према њеним ријечима, Николић ће присуствовати јутарњој литургији у Саборној цркви гдје ће се, како је рекла, и причестити. Николић је започео штрајк глађу и жеђу 16. априла, а сутрадан је био […]

недеља, април 24, 2011 / 09:45

Лидер напредњака Томислав НИколић напутио је јутрос Београдски клиничко болнички центар у Новом Београду, саопштила је новинарима представница Информтивна службе Српске напредне странке.

Према њеним ријечима, Николић ће присуствовати јутарњој литургији у Саборној цркви гдје ће се, како је рекла, и причестити.

Николић је започео штрајк глађу и жеђу 16. априла, а сутрадан је био пребачен у Београдски клиничко болнички центар где је, како се тврди, био све до јутрос.

Лидера напредњака синоћ је, по благослову патријарха Иринеја, посјетио митрополит црногорско-приморски Амфилохије који га је позвао да прекине штрајк и дође на литургију у Саборну цркву.

Телевизија Б92 је синоћ јавила да је, према незваничним сазнањима тог медија, Николић болницу напустио још у касним вечерњим сатима. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *