Никола Лазаревић: Срби су вриједност сами по себи

Та болест, непоштовања других ради користољубља, или наметања својих вриједности и стандарда је толико присутна у свим сферама живота да се може описати једном синтагмом- СВЈЕТСКИ НАЦИЗАМ-ПОКУШАЈ ЈЕДНОУМЉА ЈЕ КОНСТАНТА.

недеља, 17 априла, 2022 / 09:19

НАШЕ И ТУЂЕ ВРИЈЕДНОСТИ

Свијет је одавно изгубио систем вриједности у свим сферама живота, од моралних, вјерских, до традиције у поштовању других држава и народа.

Та болест, непоштовања других ради користољубља, или наметања својих вриједности и стандарда је толико присутна у свим сферама живота да се може описати једном синтагмом- СВЈЕТСКИ НАЦИЗАМ-ПОКУШАЈ ЈЕДНОУМЉА ЈЕ КОНСТАНТА.

Наиме, сви народи, од оних који су нестали, до оних који данас постоје, оставили су људског, или смрдљивог трага(част појединцима) у историји ове прелијепе планете, то је једина и права истина.

Нажалост, постоје народи и нације које су својим дјеловањем кроз вијекове, све кроз поробљавање и пљачку других народа постали "империје", те су кроз силно богаство створили лажну слику о себи као НАДРАСИ, толико су се ти (над)расисти уживили у своју улогу да су другим почели да стављају у обавезу "своје" вриједности и стандарде, наравно, све намећући њихове "вриједности" народима које су вијековима поробљавали, пљачкали и понижавали, некад у Христово, некад у Алахово име, а увијек у име богаства и болесних гена – зле крви у њима самима.

Крајем 20-тог и почетком 21-ог вијека смо доживјели врхунац тог лицемјерја, бездушности и бахатости кроз њихов успјех- од већине народа са другим генетским кодом су створене њихове копије, односно, успјели су да униште све моралне вриједности које су ти данас "просвијетљени народи" кроз хиљадугодишње традиције стварали, све као једна од више јединствених и непоновљивих прича у овом рају који нам је Господ подарио.

Рају којег деценијама бјесомучно уништавамо баш због незасите глади оних који су данас читав свијет економски и медијски поробили, па сад раде на завршном ударцу- "ПОКУШАВАЈУ НАМЕТНУТИ СВОЈЕ ВРИЈЕДНОСТИ" кроз уништавање традиције-вриједности оних народа које до сада неким чудом нису "преобратили"- да ли због моћи тих народа, или заштите од Господа Бога, ускоро ћемо сазнати?

ЗАШТО СА СРБИМА НЕЋЕ УСПЈЕТИ?

Не бих о другим, али о мом, српском- пркосном и поносном народу хоћу и морам рећи истину, баш данас кад живимо свјетску безбједносну, економску и моралну кризу, кад су се сударила два различита концепта односа у свијету, два концепта од чијег резултата сукоба зависи нестанак свијета, или у најмању руку, нестанак вриједности које су биле навјеће богаство свијета, са једне стране, са друге, повратак поштовања међу народима и државама, повратак правног поретка у свијету који гарантује заштиту мањих и слабијих народа и држава, те поштовање историје, традиције и моралних вриједности сваког народа понаособ.

Нећу улазити у политику-покушај поробљавања остатка слободног свијета због хегемоније и овладавања ПРИРОДНИМ РЕСУРСИМА непоробљених држава, нећу помињати колико су разни народи доприњели универзалним вриједностима у свијету кроз своје традиционалне вриједности, као и немјерљив допринос припадника тих народа развоју цивилизације.

Поштујем тај допринос, као што поштујем све вриједнисти сваког народа у свијету, без обзира на његову величину и систем вриједности који ти народи упражњавају у својим државама и међу собом.

Ово слово сам писао у намјери да испоручим ИСТОРИЈСКУ ЧИЊЕНИЦУ оним који српском народу кроз силу, или на перфидан начин покушавају да наметну свој систем вриједности, као и оним припадницима "српског народа" који због разних разлога прихватају УЗП-удружени злочиначки подухват над српским народом у три чина.

  • први- лажне оптужбе против српског народа-злочин који се кроз дириговану медијску сатанизацију вршио путем свих медија у свијету које су контролисали носиоци "нових вриједности"
  • други- кроз злочиначки напад-бомбардовање суверене и несврстане српске државе, уништавање свега што смо читав вијек стварали и отимање дијела територије који је исходиште и срце српског народа
  • трећи- довођење на власт сателита носилаца "нових вриједности"- уништавање привреде кроз злочиначку приватизацију, газдовање ПРИРОДНИМ РЕСУРСИМА и на крају покушај да се српски народ одрекне своје историје и традиције, односно, свог индентитета

Е видите "господо", ви који другим намећете силом "своје вриједности", као и ви "господо" АУТОШОВИНИСТИ, п(л)аћеници и остала интелектуална жгадијо, ви у разним НВО организацијама који служите за уништење свих вриједности које српски народ носи кроз вијекове, вама могу поручити само једно, ЗАЈЕБАЛИ СТЕ СЕ ЖЕСТОКО, са српским вриједностима се не тргује, нити се оне могу мијењати, оне су дио јединственог српског ИНДЕНТИТЕТА, те ствари се носе у крви српског рода, од рођења, до смрти.

Наиме, СРПСКИ НАРОД ЈЕ САМ ПО СЕБИ ВРИЈЕДНОСТ, све са својом часном, славном и слободарском историјом, са својом православном вјером и светосавском Црквом, са својом крсном славом, са својом храброшћу и хуманошћу доказаном кроз вијековну борбу за своју и слободу других народа, све од оних који су српском народу хтјели наметнути своје "вриједности".

Српски народ је "господо" са болесним вриједностима и "господо" аутошовинисти САМ ПО СЕБИ ВРИЈЕДНОСТ, све кроз своје славне научнике, славну књижевност, славне спортисте и умјетнике, кроз свој допринос свјетској умјетности, кроз своје писмо, кроз култ породице и његовање породичних вриједности, кроз свијету познату љепоту и продуховљеност српског народа, кроз……………………………………………………………..

На крају порука:

" не постоји сила која СРПСКЕ ВРИЈЕДНОСТИ МОЖЕ ПРОМИЈЕНИТИ- оне су ИСТОРИЈСКИ ФАКТ, нестати можда можемо, али Божији дар- српску ЗДРАВУ КРВ промијенити не могу они чију БОЛЕСНУ КРВ треба мијењати."Оставите одговор